9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

 

Een Celebrity cruise belooft exotische bestemmingen, luxe interieurs en een unieke ‘lifestyle’ aan boord. De prachtig ingerichte schepen en de buitengewone service zorgen ervoor dat u van ieder moment kan genieten. Van uw persoonlijke hut-steward tot de kelner bij het zwembad en de sommelier in het restaurant, overal treft u vriendelijke gezichten, die als enig doel hebben uw wensen te vervullen.
Vele mensen kiezen voor een cruise met één van de negen indrukwekkende schepen van Celebrity Cruises, die voor een vijf-sterren rederij opvallend gunstige tarieven hanteert.

 

 

 

Beleef een onvergetelijke cruise.
Wacht niet langer!
Geen betere tijd om uw cruisevakantie te boeken!

 

Boek tussen 03 augustus en 03 oktober 2023 uw droomcruise met Celebrity Cruises en ontvang tot wel 75% KORTING voor de 2e persoon in de hut.
Bespaar hiermee ruim € 400,-

Ontvang daarnaast nog eens op geselecteerde afvaarten, voor geselecteerde hutten
een EXTRA korting van € 100 voor een binnen- of buitenhut en € 200 voor een balkonhut of hoger*!!!

 

Van toepassing op geselecteerde cruises vertrekkend tussen 3 augustus 2023 en 30 april 2025.

* Extra kortingen gelden per hut, niet per persoon.

 

 


 

Last Minute nog weg met Celebrity Cruises? Dan zijn er de Exciting Deals!

Voor een gelimiteerde aantal hutten op beperkte afvaarten, met onder andere vertrek in augustus en september 2023 kunt u nog extra voordelig, tegen een speciaal en aantrekkelijk tarief weg  deze zomer.
Het is niet bekend welke cruises dit zijn, dus laat u verrassen!!!
Zo betaalt u bijvoorbeeld de prijs van een buitenhut, maar u boekt een balkonhut*

* Let op; het gaat meestal om de laatste garantiehutten.

 

 

De rederij behoudt zich het recht om aanbiedingen te wijzigen/ stop te zetten. Mocht u de promotie hebben geboekt en willen omboeken, komt de korting te vervallen.
Niet alle kortingen zijn geldig op garantiehutten.

 

 

Voor de verdere voorwaarden, beschikbaarheid en prijzen kunt u contact opnemen met onze cruise specialisten via [email protected] of telefonisch op het telefoonnummer: 088-5018501

* Genoemde prijzen zijn vanaf prijzen, gebaseerd op de voordeligste hut en voordeligste data. Daarom zijn genoemde prijzen onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid.
* Prijzen zijn exclusief reserveringskosten à € 25.- calamiteitenfonds à € 2,50.- per reservering en SGR bijdrage à € 5.- per persoon.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters