9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Atlas Ocean Voyages

  Laat uw gedachten afdwalen aan het moment waarop u voor de eerste keer op een bestemming aankomt met als enige doel iets nieuws te ervaren. Voel hoe de spanning van verwachting plaatsmaakt voor verwondering als u de ondoorgrondelijke schoonheid ziet. Zet voet op stukken land die maar weinigen hebben aangeraakt, proef een verrukkelijke smaak waarvan je niet wist dat het bestond of ontmoet de lokale bevolking die gepassioneerd is om hun cultuur met u te delen. Dit zijn momenten die u beleeft tijdens een expeditie aan boord van een intieme jacht van Atlas Ocean Voyages. Stap aan boord en ga mee op ontdekkingsreis, waarbij u onvergetelijke ervaring creëert en u uitvaart naar verborgen juweeltjes en afgelegen bestemmingen.

   

   

  Waarom cruisen met Atlas Ocean Voyages?

   

   

  Meer informatie over Atlas Ocean Voyages

  Het gehele jaar door worden er verschillende expedities aangeboden met Atlas Ocean Voyages; zo is er voor iedere ontdekkingsreiziger wat wils. De culturele expedities nemen gasten mee op reizen door de levendige geschiedenis, kunst, architectuur, folklore en lokale gemeenschappen van Noord-Europa, IJsland, Zuid-Amerika en het Caribisch gebied, maar ook aan boord van Transoceanische expedities. De polar expedities zijn gemaakt voor onverschrokken gasten die van een uitdaging houden en de verste uithoeken van de aarde willen verkennen. De echte levensgenieters varen mee met een epicurean expeditie. Zowel culinaire als wijnkenners duiken diep in de culturen van Italië, Spanje, Frankrijk, de Griekse eilanden en verborgen juweeltjes midden in de Middellandse Zee. Het gebeurt allemaal samen in goed gezelschap aan boord van de intieme jachten van Atlas Ocean Voyages.

   

  De jachten van Atlas Ocean Voyages zijn gemaakt om zowel de ijskoude wateren van Antarctica als de warme zeeën  te verkennen. Door het formaat van deze schepen, vaart u uit naar ve