9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Costa Cruises

Costa Cruises biedt vol trots het beste uit Italië: uitmuntende gastvrijheid, authentieke gerechten en een bruisende levensstijl. De prachtige schepen zijn geschikt voor jong en oud en de mogelijkheden aan boord zijn eindeloos.

 

 

“Genieten van het prachtige schip Costa Favolosa”

De Costa Favolosa, is vanaf 2011 in de vaart en heeft als thema de Film-en Theaterwereld meegekregen. Zo zijn de bruggen vernoemd naar beroemde mensen zoals: Zhivago, Aida, Tosca. Het hart van de Costa Favolosa wordt gevormd door een groot Atrium met een centrale trap die toegang biedt tot negen bruggen, van 3 tot 13 graden. Dit prachtige Atrium is ingericht met grote spiegels die het visuele effect versterken, met name bij de panoramische liften. Dit schip behoort tot de Concordia Klasse, samen met de Fascinosa, Pacifica en Serena.

 

Costa Outlet Deal:

Boek uw zomer 2023 cruise met Costa Favolosa naar het prachtige IJsland met vertrek vanuit Nederland en doe uw voordeel van scherpe prijzen via Captain Cruise.

 

– Vertrek op 11 juli of 13 augustus 2023 vanuit Amsterdam
– Cruise op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner)
– Drankenpakket en fooien optioneel bij te boeken

Wellicht meer interesse in een cruise naar Groot Brittannië of naar de Noorse Fjorden? Ook hier hebben wij geselecteerde afvaarten voor! Vraag naar de mogelijkheden.
Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters