9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Costa Cruises

Costa Cruises biedt vol trots het beste uit Italië: uitmuntende gastvrijheid, authentieke gerechten en een bruisende levensstijl. De prachtige schepen zijn geschikt voor jong en oud en de mogelijkheden aan boord zijn eindeloos.

 

 

“Genieten van het prachtige schip Costa Favolosa”

De Costa Favolosa, is vanaf 2011 in de vaart en heeft als thema de Film-en Theaterwereld meegekregen. Zo zijn de bruggen vernoemd naar beroemde mensen zoals: Zhivago, Aida, Tosca. Het hart van de Costa Favolosa wordt gevormd door een groot Atrium met een centrale trap die toegang biedt tot negen bruggen, van 3 tot 13 graden. Dit prachtige Atrium is ingericht met grote spiegels die het visuele effect versterken, met name bij de panoramische liften. Dit schip behoort tot de Concordia Klasse, samen met de Fascinosa, Pacifica en Serena.

 

COSTA OUTLET DEAL

Boek nu uw cruise met Costa Favolosa bij Captain Cruise naar de Noorse fjorden met vertrek vanuit Nederland. Profiteer van scherpe prijzen en geniet aankomende zomer van een prachtige cruise voor zomer 2023.

 

LET OP: Elders vanaf € 1149 per persoon. Bij Captain Cruise vanaf € 1099 per persoon.

 

– Vertrek op 25 juni en 30 juli 2023 vanuit IJmuiden
– Cruise op basis van volpension (ontbijt, luncht en diner)
– Drankenpakket en fooien optioneel bij te boeken

 

Liever een mooie cruise naar de Groot Brittannië of naar IJsland/Groenland? Ook hier hebben wij geselecteerde afvaarten voor mét scherpe prijzen. Klik hier voor de afvaarten naar Groot Brittanië en IJsland.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters