9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

 

“Genieten van het prachtige schip Costa Favolosa”

De Costa Favolosa, is vanaf 2011 in de vaart en heeft als thema de Film-en theaterwereld meegekregen. Zo zijn de bruggen vernoemd naar beroemde mensen zoals: Zhivago, Aida, Tosca. Het hart van de Costa Favolosa wordt gevormd door een groot atrium met een centrale trap die toegang biedt tot negen bruggen, van 3 tot 13 graden. Dit gedeelte is ingericht met grote spiegels die het visuele effect versterken, met name bij de panoramische liften. Dit schip behoort tot de Concordia Klasse samen met de Fascinosa, Pacifica en Serena.

 

 

 

12 dagen IJmuiden-Barcelona 19 september

Vanaf € 749,- per persoon

Reisschema  

Inclusief en exclusief  

 

Costa Cruises-Costa Fascinosa-Costa Favolosa-Costa Cruises-schip-Cruiseschip-Categorie IP-IC-SI-IV-Binnenhut Costa Cruises-Costa Fascinosa-Costa Favolosa-Costa Cruises-schip-Cruiseschip-Categorie EP-EC-EV-Buitenhut Costa Cruises-Costa Fascinosa-Costa Favolosa-Costa Cruises-schip-Cruiseschip-Categorie BP-BC-BV-SB-samsara-Balkonhut

Type hut Reguliere prijs December Deal Prijs
Binnenhut op garantiebasis € 1.089,- p.p. € 949,- p.p.
Buitenhut op garantiebasis € 1.459,- p.p. € 1.099,- p.p.
Balkonhut op garantiebasis €1.699,-  p.p. € 1.249,- p.p.
Vaar- en vluchtschema zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Kinderkorting op aanvraag. Prijs voor 3e en 4e persoon op aanvraag, zelfde geldt voor een hut voor alleengebruik. Reis is onder voorbehoud wijzigingen en beschikbaarheid. Op deze speciale tarieven ontvangt u geen Costa Clubpunten.

     

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!