9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Golfcruises

  Golfcruises zijn een ideale manier om twee van uw passies in 1 vakantie te combineren! Reis in comfort en stijl naar prachtige bestemmingen, terwijl u wordt begeleid voor een warm en zeer zorgzaam personeel.

  U kunt afslaan op s-werelds beste golfbanen met adembenemende uitzichten! U kunt u golfkennis verrijken met de ervaren golfprofessionals die aanwezig zijn. Geniet van een goed glas wijn en deel uw golfervaringen met andere golfliefhebbers!

  Een aantal jaar geleden hadden passagiers alleen de mogelijkheid om een bal vanaf de boeg de slaan de zee op. Maar dat is allang niet meer van toepassing. Verschillende rederijen organiseren golf-clinics. De cruises worden gepland langs de mooiste golfbanen ter wereld. Bij sommige schepen zijn ware golfsimulators en computer programma’s om u slag te verbeteren. Aan boord kunnen volledige golfuitrustingen gehuurd worden en worden uw tee-times gereserveerd.

  De meeste cruiseschepen varen ‘s avonds en komen in de ochtend weer op plaats van bestemming. In de ochtend ligt er dus weer een nieuwe uitdaging te wachten.

  Naast het golfen, kunt u genieten van heerlijke diners en kunt u totaal ontspannen in de Spa aan boord. Geniet van de luxe accommodatie, spannend entertainment, bijzondere routes en natuurlijk van golf!

  De volgende rederijen bieden golfcruises aan;

  Hapag LIoyd Cruises
  Geniet op zee van het brede scala aan faciliteiten van een uitzonderlijk schip en ontdek op het land de mooiste bestemmingen op aarde, gecombineerd met uw favoriete sport. Op golfcruises met de EUROPA en EUROPA 2 is dit allemaal vanzelfsprekend. Droomcruises over de oceanen van de wereld stellen u in staat de meest aantrekkelijke golfbanen over de hele wereld te bezoeken, en u kunt zich verheugen op starttijden in Townsville, fairways in Funchal, putts in Puerto Vallarta en bunkers op Bali. Kiezen om op deze manier van uw hobby te genieten, biedt de perfecte en mooiste cruise.

  Hapag-LIoyd-MS-Europa-Golf-Cruise

  Golf & Cruise pakket:

  Princess Cruises, ‘Golf Academy’ op zee
  Princess Cruises is trots op haar Golf Academy aan boord. Gecertificeerde golf professionals hebben alle mogelijkheden tot hun beschikking om hun gasten kennis en ervaring bij te brengen. Aan boord is er een Golf Learning Center, die door middel van een digitaal systeem uw swing analyseert. In de Golf Simulator, die wereldberoemde golfbanen van St. Andrews tot Pebble Beach levensecht nabootst, krijgt u persoonlijke instructies om u spel nog beter te maken. En zonder u te haasten….er blijft tijd genoeg over voor een goed glas whisky of een heerlijk 5-gangen diner met uw reisgenoten.

  In aanvulling op de golffaciliteiten aan boord, organiseert Princess Cruises golfexcursies aan land, desgewenst onder begeleiding. Transport, clubs en overige uitrusting alsmede de green fees en tee times worden geheel verzorgd.

  NCL Freestyle Cruising Golf programma
  NCL Freestyle Cruising is de officiële sponsor van de PGA Tour and Champions tour. Zij weten waar ze over spreken en bieden dan ook uitgebreide golfprogramma’s aan boord. Het is heerlijk om te golfen, maar u bent tenslotte op vakantie, dus prettig als het voor u wordt geregeld. Boekt u uw golfcruise aan boord met de Pride of America, Norwegian Dawn of Norwegian Spirit, dan krijgt u:

  Bermuda, meer golfbanen dan restaurants
  Bermuda kent het hoogste aantal golfbanen per vierkante meter en is een ‘must-do’ voor elke golfliefhebber. Uw medereizigers kunnen ook volop genieten van historische bezienswaardigheden. St. George, de op een na oudste nederzetting van Noord-Amerika, staat zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Dit romantische stadje ademt een traditionele Britse sfeer uit met kleine, slingerstraatjes en pastelgetinte huizen.

  Zelfs uw kinderen meenemen tijdens deze cruises biedt verrassende mogelijkheden. Ze kunnen naar hartelust paardrijden, kayaken en er zijn prachtige stranden waar gezwommen en gesnorkeld kan worden. Een sportieve golfvakantie geschikt voor het gehele gezin.

  Holland-America-Line-Bermuda-Golfcruise-scaled

  Middellandse Zee
  In de zomer is de Middellandse Zee een populair vaargebied. Captain Cruise biedt 8-daagse cruises vanuit Barcelona, Rome en Venetië. Tevens zijn er 11-daagse cruises die het hele Middellandse Zee gebied doorkruisen. U stapt op met de Insignia van Oceania Cruises in Rome en ontscheept in Barcelona of v.v. Dit geeft u de gelegenheid om een culturele cruise te combineren met de mooiste golfbanen aan de Middellandse Zee kust.

  Hawaii, golfparadijs op aarde
  Hawaii kent de mooiste golfbanen waarop u eens in uw leven gespeeld wilt hebben. Er zijn ontelbare bekende courses op de eilanden Kauai, Kona, Maui en Honolulu, zoals resp. de The Prince Course, Golf Big Island Country Club,  The Dunes at Maui Lani en Ko Olina Golf Club.

  Golfen, cruisen en genieten van het prachtige uitzicht! Wat wilt u nog meer?

  Offerte

  Offerte

  Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!