9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Hurtigruten

  Hurtigruten is een bijzondere maatschappij. De rederij heeft diverse postschepen en  expeditie schepen in bezit die verschillende Noorse kustplaatsen met elkaar verbinden. Passagiers mogen op beide schepen mee en bieden een intieme cruise ervaring voor jong en oud. De Hurtigruten wordt gezien als de rederij met ‘s werelds mooiste zeereis. Een vakantie met Hurtigruten betekent een vakantie vol met cultuur, natuur en adembenemende uitzichten. De schepen vervoeren zowel toeristen als zakenreizigers en bewoners. Dit maakt de Hurtigruten zo bijzonder.

  Zoekopties (Klik om te verwijderen)
   Filters

   Op zoek naar de beste cruises…


   Informatie over Hurtigruten

   Hurtigruten werd in 1893 opgericht door de Noorse stoomschip rederij Vesteraalens Dampskibsselskab. Oorspronkelijk werd er een wekelijkse route tussen Noorse kustplaatsen gevaren. Sindsdien heeft de rederij met behulp van overheidssubsidie kunnen uitbreiden tot de huidige route van nu: de rondreis van Bergen naar Kirkenes. Tijdens deze 12 dagen lange reis meert u bij maar liefst 34 havens aan.
   Hurtigruten richt zich naast de postroutes langs de Noorse kust ook op expeditie cruises naar de Zuid- en Noordpool. Tijdens de cruises kunt u met diverse demonstraties en activiteiten aan boord meedoen. Deze activiteiten en demonstraties verschillen per seizoen en het gebied waarin u vaart. Welke activiteiten er aan boord zijn komt u pas te weten als u aan boord bent. Het dagelijkse programma is uw richtlijn, u weet van tevoren dus nooit wat de dag brengt.

   Dit mag u van een Hurtigruten cruise verwachten

   Er vertrekken dagelijks schepen van Hurtigruten vanuit Bergen in Noorwegen. De kustroute duurt 12 dagen en elke dag wordt er aangemeerd bij verschillende dorpen en plaatsen om post te kunnen lossen. In de tussentijd kunnen passagiers deelnemen aan excursies. Aan boord zijn de hutten op de nieuwe schepen erg goed en praktisch ingericht. De oudere schepen zijn nog voorzien van stapelbedden en zitbanken, maar de oude schepen worden gerenoveerd waardoor zij duurzamer worden.
   Op de MS Trollfjord en de MS Midnatsol zijn suites en een spa aanwezig en het diner wordt bij de meeste boekingen à la carte geserveerd. U kunt ook gebruik maken van het hoofdrestaurant. De à la carte restaurants vindt u in aparte gedeeltes van de hoofdrestaurants en bieden extra privacy en luxe. U kunt kiezen uit twee tot vijf gangen diners en kiest uit vier voorgerechten, vijf hoofdgerechten en vier desserts. Bovendien is er een kaas- en wijnkaart aanwezig. De MS Lofoten heeft een eigen dinerconcept met een jaren-60 menu en de MS Vesteralen biedt geen à la carte menu aan.
   Een cruise met deze rederij draait om luxe, het ontdekken van bijzondere plekken en verbinding tussen mensen uit verschillende culturen en plekken. Bent u op zoek naar een cruise die u langs de koudste plekken van de wereld brengt? of wilt u per schip afreizen met de kans het Noorderlicht te spotten? (Hurtigruten is de enige rederij in de juiste periode hier vaart !!)   Dan is Hurtigruten de juiste rederij voor uw volgende vakantie!

   Offerte

   Offerte

   Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!