9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Nicko Cruises is al vele jaren actief op de rivieren van Europa. Veel van de Nicko Schepen varen op de populaire rivieren van de Donau, Rijn, Rhône, Seine en Elbe. Zo gevarieerd als de bestemmingen zijn, zo is de vloot van Nicko Cruises.
Alle hutten aan boord zijn stijlvol en comfortabel ingericht. Daarnaast hebben alle buitenhutten een Frans balkon. U zult dus van alle gemakken voorzien zijn.

 

 

Nicko SPIRIT

Wilt u een schip met een nieuw aan-boord concept en een innovatief ontwerp? Welkom aan boord van de Nicko SPIRT. De sfeer aan boord is gezellig, vriendelijk en warm. Of u nu wilt genieten van een rustig momentje, een boek wilt lezen, de sauna in wilt duiken of thema avonden wilt bijwonen. Dit kan allemaal aan boord van dit rivierschip.
De SPIRIT vaart over de Donau en de Rijn

 

Nicko VISION

Aan boord van Nicko VISION vindt u een panorama lounge, een bar met grote veranda en super veel heerlijke plekjes waar u kunt genieten in een ligstoel met een drankje in uw hand. Kies een boek uit de bibliotheek of schakel naar de ontspanningsmodus in de sauna. Wilt u liever iets actiefs doen? Duik dan snel de fitness ruimte in.
De VISION vaart over de Donau

 

 

Nieuwsgierig geworden?

Boek uw cruise al vanaf €969,- per persoon.

Vaar aankomende zomer met Nicko SPIRIT of Nicko VISION over de rivieren van Europa en ontdek de mooiste steden vanaf het water.

 

HOOGTEPUNTEN

Bezoek het Paleis op de Dam in Amsterdam
Zie imposante gebouwen zoals de Staatsopera en het Burgtheater in Wenen
Ga shoppen in Budapest, een van de mooiste steden van Europa

 

Vraag onze cruise experts naar de actuele beschikbaarheid, voorwaarden en prijzen via [email protected] of 088-5018501

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters