9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Nicko Cruises

  Nicko Cruises is een toonaangevende aanbieder van riviercruises met meer dan 30 jaar ervaring en waar uitmuntende service gepaard gaat met een liefde voor detail. Met een vloot, die zowel modern als comfortabel is, vaart Nico Cruises naar bestemmingen over de wereld. Met het motto ‘tijd om te ontdekken’ richt deze rederij zich op bijzondere reiservaringen, waarbij er een focus wordt gelegd op ‘slow cruising’. Dit houdt in dat de kleinere schepen een langer ankermoment hebben, zodat u meer tijd heeft om verschillende bestemmingen te ontdekken. Aantrekkelijke excursies in het binnenland en het gevarieerde culinaire aanbod aan boord van de schepen maken de reiservaringen echt af.

   

   

  Waarom cruisen met Nicko Cruises?

   

   

  Meer informatie over Nicko Cruises

  Met een groot verscheidenheid aan aanbod ervaart u de wereld vanuit een ander perspectief. Of u nu geïnteresseerd bent in de verschillende culturen, pittoreske eilanden en levendige steden van de Middellandse Zee of de charme van het Caribisch Gebied en Centraal Amerika wil ontdekken; met Nicko Cruises is het allemaal mogelijk. Zo vaart zij niet alleen naar Europa, maar ook naar Afrika, Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Amerika. Kortom, met het brede aanbod is er voor ieder wat wils

   

  Culinaire hoogstandjes mogen op geen enkele cruise ontbreken. Een fijne keuze aan maaltijden is een essentieel onderdeel aan boord van alle Nicko riviercruises. Zo kunt u de dag beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet, terwijl de lunch en het diner uit een ruime keuze aan gerechten bestaan. De liefde voor het vak en toewijding voor detail zorgen ervoor om elk aspect van de eetervaring speciaal te maken, waar Nicko Cruises veel waarde hecht aan een gezonde mix van internationale gerechten en lokale specialiteiten uit het gebied waar u doorheen zal reizen. Vanaf het eerst kopje koffie dat u in de ochtend drinkt tot het laatste glas wijn in de avond, de bemanning aan boord van de schepen zullen er voor zorgen dat aan al uw wensen voldaan worden.

  </