9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

De Norwegian Sun neemt u mee naar de Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden, een zonovergoten eilandengroep, wordt vaak aangedaan als onderdeel van een trans-Atlantische cruise. Bent u op zoek naar de zon? Kies dan voor een cruise Canarische Eilanden! Zeker tijdens de koude wintermaanden is dit de ideale bestemming voor een cruise vakantie.

De eilanden zijn prachtig en omdat er geen gebrek is aan zon, zijn ze de ideale winterbestemming. Elk eiland heeft zijn eigen karakter en vraagt om ontdekt te worden.

Tijdens een Cruise Canarische Eilanden kunt u op het grootste eiland genieten van een spectaculaire en zeer afwisselende natuur. Een bezoek aan Tenerife is een ware openbaring. U ziet bananenplantages, naaldboombossen, lavarotsen, druiventeelt en sfeervolle kleine dorpjes. Tenerife is bij uitstek een wandeleiland en u diverse routes kiezen. En dit alles onder het toeziend oog van de reusachtige slapende vulkaan de Teide, de hoogste berg van Spanje!

Cruiseschip Norwegian Sun:

Uiteraard hebben we het weer niet in de hand, maar zelfs als het weer even tegen zit dan nog is iedereen vrolijk aan boord van de Norwegian Sun. Waar ter wereld wil je cruisen?

Cruiseschip Norwegian Sun was het eerste schip dat Norwegian Cruise Line speciaal heeft ingericht voor het Freestyle Cruisen. Omdat het succes zo overdonderend was, is dit concept nu op de gehele Norwegian vloot ingevoerd.

 

 

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters