9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Plantours Kreuzfahrten

  Plantours Kreuzfahrten heeft ruim 30 jaar lang ervaring in het plannen van de mooiste routes en ervaringen ter wereld, anticiperen op uw wensen. Ruim 30 jaar lang verfijnde oceaan- en riviercruises organiseren, de ene nog mooier dan de ander en altijd met als doel meer te bieden, meer te laten zien en meer te zijn. Wat gaat er in een cruise die onvergetelijk moet zijn? Waardoor u het gevoel krijgt dat het nergens mooier had kunnen zijn, voldoet aan alle wensen en wat de zekerheid geeft om het de volgende keer opnieuw te doen? Dat is wat Plantours Kreuzfahrten zich continue af blijft vragen.

   

  De route is het doel, om die reden baant Plantours Kreuzfahrten zich een weg rond de wereld via rivieren, zeeën en meren. Altijd anders, altijd verrassend. Met een verscheidenheid aan opties, zodat u uw horizon kunt verbreden en uitbreiden.

   

   

  Waarom cruisen met Plantours Kreuzfahrten?

   

  Meer informatie over Plantours Kreuzfahrten

  Plantours Kreuzfahrten vindt het belangrijk dat u van de eerste tot de laatste minuut volledig zorgeloos van uw vakantie geniet. Geniet van kleine schepen met een persoonlijk tintje, wordt verwend door de vriendelijk bemanning en ontdek ieder uithoek van de wereld met veel comfort.  Of u nu uit wil varen naar Noorwegen, de Middellandse Zee, Groenland of IJsland. Of juist wil gaan voor bestemmingen als Canada, Cuba, Kaapverdië, Zuid-Afrika of Madagaskar. Met Plantours Kreuzfahrten is het allemaal mogelijk en kunt u uitvaren naar alle uithoeken van de wereld.

   

  Geniet van een prachtige reis, niet alleen aan boord maar ook aan wal. Het zorgvuldig ontworpen excursieprogramma biedt een uitstekende gelegenheid om het land en de lokale bevolking te leren kennen en passen tevens bij de omgeving. Blijft u liever aan boord, geniet dan van de vele faciliteiten waaronder een spa, een zwembad of fitnessruimte. Zo hoeft u zich aan boord geen moment te vervelen!

   

  Voor culinaire ervaringen bent u bij plantours ook aan het juiste adres. Van een vroeg ontbijt tot een late middernachtsnack. De schepen van Plantours Kreuzfahrten hebben het. De keuze is aan u! Kiest u voor het buffetrestaurant of gaat u toch liever voor een à-la-carte menu? De chef-koks aan boord van de schepen hechten in ieder geval veel waarde aan het creëren van nieuwe culinaire ideeën, terwijl u tijdens de gerechten kunt rekenen op een uitstekende service.

   

  Stap aan boord en geniet van een cruise met Plantours Kreuzfahrten.