9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Ritz Carlton Yacht Collection

  Een reis met The Ritz-Carlton Yacht Collection biedt een ongekende kans om ongebonden te zijn. Hier maken vrijheid en flexibiliteit een onderdompeling in de uitzonderlijke ervaringen van het leven mogelijk; verkenning van de voortreffelijke en onverwachte bestemmingen; en het aanwakkeren van passies en curiosa die nieuwe en diepere verbindingen creëren. Dit alles geleverd in een intieme setting met een verhoogd niveau van zorg en aandacht. Verlevendigd en verlicht, bewonder de schoonheid van de wereld met frisse ogen. Leef ongebonden, leef volledig.

   

  The Ritz-Carlton Yacht Collection is ontworpen om de luxe levensstijl van The Ritz-Carlton en de ongedwongen vrijheid van een zeilvakantie te combineren en biedt op maat gemaakte reizen in de Middellandse Zee, het Caribisch gebied en Midden-Amerika. De meeste reizen doen zowel unieke als vooraanstaande bestemmingen aan met veel overnachtingen en uniek samengestelde ervaringen aan wal. Net als bij The Ritz-Carlton aan land, bieden de jachten van deze rederij persoonlijke service, luxe dineren en luxe voorzieningen en zijn de jachten ook beschikbaar voor privécharter.

   

   

  Waarom cruisen met Ritz Carlton Yacht Collection?

   

   

  Informatie over Ritz Carlton Yacht Collection

  Geniet van de landen die u bezoekt zonder aan wal te stappen. Specialiteitenrestaurants, intieme locaties en innovatieve menu’s zorgen ervoor dat al uw culinaire wensen vervuld kunnen worden. Verleid uw smaakpapillen met onze unieke jachtdinerervaringen, inclusief regionaal geïnspireerde gerechten die een meeslepende ervaring bieden in de culturele tradities van een bestemming. De Ritz-Carlton Yacht Collection heeft tot doel het dineren op cruiseschepen opnieuw te definiëren met menu’s van wereldklasse en vakkundig samengestelde smaken van lokale ingrediënten en internationaal geïnspireerde smaken. De eetgelegenheden van de Ritz-Carlton Yacht Collection omvatten maaltijden die zijn ontworpen voor elk diner, smaak, dieetbehoefte en avontuurlijke geest.

   

  Buitengewoon op land, geweldig op zeel. De standvastige toewijding aan echte gastvrijheid zorgt ervoor dat over elk detail van uw ervaring zorgvuldig is nagedacht, waardoor u kunt genieten van een gevoel van vrijheid en gemak, ver weg van de dagelijkse wereld. Vind gemoedsrust aan boord, wetende dat aan elk detail van uw omgeving is gedacht. Van espressomachines in de suite en premium dranken tot kleine hapjes op alle uren van de dag, u kunt genieten van luxe aan boord van het hoogste niveau. Met een  toewijding aan buitengewone, persoonlijke service heeft The Ritz-Carlton al meer dan een eeuw de standaard gezet voor luxe reizen aan land – en zij bieden nu diezelfde ongeëvenaarde ervaring op zee. Deze rederij creëert de meest betekenisvolle reizen en creëert opmerkelijke momenten zodat u onvergetelijke herinneringen maakt vanaf het moment dat u aan boord stapt.