9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Sea Cloud Cruises

  Ontdek het verschil aan boord van Sea Cloud Cruises. Geniet van de grote aandacht voor ieder klein detail. De schepen van Sea Cloud volgen een eigen koers, waarbij elke cruise een unieke vakantie ervaring biedt voor mensen zoals u, die waarde hechten aan individualiteit en houden van een persoonlijk tintje. Ga het avontuur aan van vertragen en ontdek het verschil.  Geniet met een zuiver geweten en een positief gevoel van de beste dagen van het jaar: al meer dan 40 jaar streeft Sea Cloud Cruises het principe van duurzaam toerisme na. Reizen met een klein aantal gasten creëert ruimte voor geweldige dingen. Ontmoet nieuwe mensen, ervaar nieuwe culturen, en creëer meerwaarde voor de regio die u bezoekt. Ga buiten de gebaande paden en geniet van ieder moment van verwennerij.

   

  Waarom cruisen met Sea Cloud Cruises?

   

   

  Informatie over Sea Cloud Cruises

  Door het kleine formaat en de wendbaarheid kunnen de schepen van Sea Cloud Cruises buiten de gebaande toeristische paden varen. Een ding staat hierbij altijd centraal: andere culturen met respect behandelen. De reizen bieden een gebalanceerde mix van een echte zeilervaring en unieke ontdekkingen aan wal. Naast bekende en populaire bestemmingen doet deze rederij vooral kleinere, meer individuele havens aan, die ook zelfstandig kunt verkennen. Proef de zeelucht en geniet van het geluid van de golven. Op de schepen van Sea Cloud Cruises bent u altijd buiten en dicht bij de elementen, omdat veel aan boord in de frisse lucht plaats vindt. De zee is hierdoor altijd binnen handbereik.

   

  Met een creativiteit van het hoogste niveau toveren de topchefs aan boord keer op keer exclusieve culinaire ervaringen tevoorschijn. Hun verfijnde menu’s vullen ze graag aan met lokale producten en marktverse vis. De wijnselectie is afgestemd op de route en verrukt met uitstekende wijnen uit elke regio. Of het nu gaat om een ​​ontbijt- of lunchbuffet, een avondbarbecue aan dek, een elegant diner in het restaurant: de keuken aan boord is innovatief en gevarieerd, voldoet aan uw individuele behoeften en combineert klassieke, moderne en maritieme nuances.

   

  Met hun innemende aanpak en aandacht voor service zorgt de gehele bemanning voor een volledig ontspannen sfeer aan boord. In een kleine kring gasten kunt u genieten van het heerlijke gevoel op een privéjacht te zitten. Aankomen, uitstappen en genieten op rustige oases in de drukte van het dagelijks leven. Aan boord vindt u pure vertraging – u kunt zich gewoon laten afdrijven. Of het nu ’s morgens vroeg aan de reling of ’s avonds aan de bar is. Bij elke cruise aan boord van een van de schepen wordt de reis het doel en de tijd een secundaire overweging.