9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Azamara Onward

Bouwjaar 2022

Tonnage 30,277

Lengte 592 m

Capaciteit 702

Stap aan boord van de nieuwe Azamara Onward en arriveer op de drempel van ’s werelds meest verborgen juweeltjes en legendarische steden. Gebouwd om oceanen over te steken, langs schilderachtige waterwegen te varen en aan te meren op locaties die grotere schepen niet kunnen bereiken. Deze cruise-ervaring met kleine schepen is anders dan alle andere.

Tijdens je reis zal je zoveel manieren vinden om jezelf onder te dompelen in je reizen. Onze zorgvuldig geplande routes bieden langere verblijven, meer overnachtingen en unieke nachtelijke rondreizen, waardoor u meer tijd heeft voor wat belangrijk is: het ervaren van de geschiedenis, kunst, keuken en lokale gebruiken die elke haven onvergetelijk maken.

En na een dag de schatten van uw bestemming te hebben ontdekt, kunt u zich terugtrekken in uw toevluchtsoord aan zee voor uitzicht op de oceaan, een zeebriesje en alle weelderige voorzieningen die u maar kunt bedenken. Van 24-uurs roomservice tot vijfsterrenbutlerservice, onze luxe passagiershutten en ruime suites bieden echte rust en comfort.

Azamara-schepen zijn ontworpen om aan al uw wensen te voldoen, waar u ook heen gaat. Daarom is onze lijst met voorzieningen aan boord bijna net zo verreikend als de locaties die we bezoeken. Ontdek een wereld van smaken in onze specialiteitenrestaurants, laad op en ontspan in onze ultramoderne spa- en fitnesscentrum en geniet van het nachtelijke entertainment aan boord, van kenmerkende shows, comedy-avonden en onvergetelijke evenementen.

Hoewel onze bestemmingen u misschien aan boord brengen, is het onze internationale bemanning die ervoor zorgt dat u terug blijft komen. Over de hele vloot gaat onze authentieke service verder dan de verwachtingen van zelfs de meest bereisde cruisers. Van het anticiperen op uw behoeften en bij naam kennen van het bieden van de meest toegewijde aandacht voor detail, persoonlijke connecties zijn altijd een moment verwijderd

Aquarius Dining Room
Bar
Discoveries Restaurant
Restaurant
Speciality Restaurant
The Pool Bar
The Verandah

Cabaret Lounge
Flatscreen TV

Shuffle Board

Airconditioning
Schoonheidssalon
Spa
Zonnedek

Fitnesscentrum
Hardloopparcours
Zwembad

Concierge
Lift
Föhn
Wasservice
Woonkamer
Medischcentrum
Fotowinkel
Kluis
Winkel(s)
Slippers

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters