9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Carnival Firenze

Bouwjaar 2023

Tonnage 135,156

Lengte 1,061 m

Bemanning 1,424

Capaciteit 4,126

Long Beach is leuk, maar het staat nog niet bekend als een hotspot van de Italiaanse cultuur…! In het voorjaar van 2024 zal Carnival Firenze zijn debuut maken, met zeil vanuit deze thuishaven naar plezier in het zuiden van de grens langs de Pacifische kust van Mexico!

Dus, Long Beach, je vraagt je af wat je kunt verwachten van Fun Italian Style™? Pak je filmsterzonnebril en doe een sjaal om – alleen voor stijl – terwijl je je entree maakt op Piazza Duomo, genoemd naar de iconische koepelvormige kathedraal van Florence. Om de smaak en flair aan boord te proeven, ga je naar plekken zoals het elegante driegangenrestaurant Palazzo en Medici, de Italiaanse streetfood-spot La Strada Grill™ en zelfs bronnen van fusion-achtige lekkernijen zoals de Mexicaans-Italiaanse Tomodoro™ en Guy’s Burger Joint, nu met klassiekers en burgers met Italiaanse twists. Voor verfrissing geserveerd in een glas, kijk naar cocktailbar Amari™, Frizzante™ met zijn drie specialiteiten (bubbels, snacks en koffie!), bevroren drankjes met een beetje attitude bij Rococó™, plus heerlijke Italiaanse wijnen bij Carnevale Bar & Lounge™. Plekken voor entertainment zijn onder meer de klassieke theatersfeer van Teatro Rosso met shows van Playlist Productions en de Tuscan Lounge die een eerbetoon brengt aan de iconische thuisregio van Florence. Laten we de Terrazza-passagiershutten niet vergeten – dat zouden we nooit kunnen! – die u een stijlvolle, comfortabele plek bieden om te ontspannen van al het plezier… in de buurt van een privéterras met exclusieve voorzieningen zoals de hele dag loungen met heerlijke drankjes, entertainment, whirlpools en meer.

Hoewel we enthousiast zijn over de Italiaanse kant van dit schip, is dit niet het hele verhaal. Carnaval heeft een aantal echte fanfavorieten waarvan we weten dat mensen er om zullen vragen. () Daarom bevat Carnival Firenze ook vertrouwde smaken… te beginnen met speciale eetgelegenheden zoals Bonsai Teppanyaki™ en Fahrenheit 555 Steakhouse™. Plaatsen om absoluut alles (of gewoon niets!) te vieren zijn Piano Bar 88 en Serenity Bar, terwijl je serieus kunt relaxen in Cloud 9 Spa™ en Serenity Adult-Only Retreat™. Kinderen zullen dol zijn op Camp Ocean™, Circle “C”® en Club O2® – elk is perfect ontworpen voor een andere leeftijdsgroep. En als actief/spetterend plezier jouw ding is, is dat echt iets geweldigs en we kunnen je vertellen dat je tijd zult doorbrengen bij WaterWorks™ en SportSquare™, de thuisbasis van een touwenparcours, trimbaan, minigolfbaan en openluchtfitnesscentrum .

Het duurt niet lang meer, Long Beach! Carnival Firenze vertrekt volgend voorjaar vanaf uw zoete kusten. Andiamo!

Atrium Bar
Bonsai Teppanyaki
Carnival WaterWorks
Fahrenheit 555 Steakhouse
Guy’s Burger Joint
Heroes Tribute Lounge
JavaBlue Cafe
La Piazza Italian Restaurant
La Terrazza
Piano Bar
Pizzeria del Capitano
Restaurant
Seafood Shack
Tuscan Grill

Camp Ocean
Casino
Cherry on Top
Club O2
Dr. Seuss Bookville
Mini Golf
Foto Galerij
Seaside Theater
Theater

Lido Marketplace
Warehouse Arcade

Cloud 9 Spa
Lanai Area
Ropes Course

Fitnesscentrum
Hardloopparcours
Sportveld

Kunstgalerij
Atrium
Bonsai Sushi
Guest Service
Limelight Lounge
Winkels

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters