9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Carnival Mardi Gras

  Bouwjaar 2020

  Tonnage 180,800

  Lengte 344 m

  Bemanning 1,745

  Capaciteit 5,282

  Toen we ons eerste schip lanceerden, de TSS Mardi Gras uit 1972, wisten we dat we de boel opgeschud hadden. We maakten cruisen een stuk minder benauwd, een beetje minder luxe en het soort plezier dat iedereen kon genieten.

  Niemand had verwacht dat dit schip de cruisewereld zou veranderen, maar … hier zijn we!

  En als het opnieuw zou gebeuren, zou het ons niet verbazen. In 2020 lanceerden we een gloednieuw schip met een bekende naam. Je raadt het al: Mardi Gras. We zijn niet alleen een eerbetoon aan ons eerste schip – in cruisekringen suggereert deze naam innovatie, het begin van iets groots. En het roept “leuk!” op de top van zijn longen.

  We bouwden deze nieuwe Mardi Gras om die erfenis waar te maken. Stel je om te beginnen het groenste cruiseschip van Noord-Amerika voor, het eerste dat wordt aangedreven door schoonverbrand vloeibaar aardgas (of “LNG”). Voeg innovatieve entertainmentfuncties toe, zoals het eerste schip ooit zijn met een achtbaan aan boord: BOLT ™. En geef dit spannende schip van uw dromen een unieke look en lay-out – bij het ontwerpen van dit schip zijn we begonnen vanaf het begin. Alles samen is Mardi Gras.