9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Carnival Valor

  Bouwjaar 2004

  Tonnage 110,000

  Lengte 290 m

  Bemanning 1,180

  Capaciteit 2,974

  Je held op zee, Carnival Valor, is hier om je te redden van gewone vakanties en je mee te nemen naar vrije tijd, plezier … en geweldige bestemmingen.

  Onderweg vindt u eetplekken aan boord die zijn ontworpen om uw smaakpapillen te verwennen, zoals BlueIguana Cantina en Guy’s Burger Joint … plus het ronduit toegeeflijke Scarlett’s Steakhouse. Laat je meevoeren naar RedFrog Pub of Alchemy Bar voor een drankje, of laat je een beetje meeslepen door je favorieten te rooten in de SkyBox Sports Bar.

  Kinderen kunnen verstrikt raken in alle opwinding van het kind zijn en met anderen van hun leeftijd rondhangen in de drie begeleide jeugdruimtes van Carnival Valor. Of ze kunnen zich aansluiten bij de gekke, geweldige Dr. Seuss-groep voor personageverhalen (en meer!) In Seuss at Sea. En vrijwel iedereen, jong of iets minder jong, zal blij zijn met onze 214 meter lange, vier dekken hoge Twister-waterglijbaan.

  Op het gebied van entertainment neemt Playlist Productions deuntjes die je kent en presenteert ze in song-and-dance, spectaculaire shows op het podium. En over shows gesproken die transformeren … Hasbro, The Game Show maakt van bordspellen voor kinderen een grootschalig competitief plezier voor het hele gezin.

  Als u dacht dat uw vakantie misschien saai zou zijn, weet u nu dat u niet bang hoeft te zijn – Carnival Valor heeft wat nodig is om elke vakantie te redden!