9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Carnival Vista

  We hebben in de loop der jaren veel schepen gebouwd, maar voor een echt unieke ervaring op zee moet je Carnival Vista zien. Carnival Vista heeft een geheel nieuwe relatie met de zee en je kunt dit ervaren terwijl je het Caribisch gebied verkent met geheel nieuwe uitzichten.

  Het is niet meer dan normaal dat u buitenshuis wilt beginnen, dus laten we. Je kan het niet helpen, maar je oog valt op – wacht, zijn die vliegende fietsen? Ongeveer! SkyRide op SportSquare is een fietsparcours met dubbele baan, hang in en race rond voor de overwinning of cruise gewoon voor een prachtig uitzicht. Bij Havana Bar & Pool vind je een toevluchtsoord op het eiland dat klassieke lounges in Cubaanse stijl oproept met de nadruk op stijl … en op uitzichten, en op traditionele cocktails! Carnival WaterWorks zit boordevol natte manieren om te spetteren, inclusief Kaleid-O-Slide die funky licht- en kleureffecten toevoegt aan het gebruikelijke ‘speed-n-splash’-verhaal. Als je niet genoeg Guy Fieri kunt krijgen, nodigen we je uit om Guy’s Burger Joint en Guy’s Pig & Anchor Smokehouse te proberen. Afronding van de zonlichthoogtepunten van dit schip is Serenity Adult-Only Retreat, de rustige volwassen plek met meer loungen en bubbelbaden dan actie en avontuur. (Maar het gratis gehakte salade-station van Serenity maakt ons innerlijk volwassen opgewonden!)

  Binnen is het net zo cool. Neem bijvoorbeeld RedFrog Pub & Brewery – ja, je leest het goed, de nieuwste versie van onze Caribbean-coole pub heeft een volledig functionele brouwerij aan boord die exclusieve ambachtelijke bieren produceert waarvan je op slechts een steenworp afstand van de brouwketel kunt genieten. Als je zeevruchten eet, wil je je eetlust richten op Bonsai Sushi of de Seafood Shack aan zee, terwijl de JiJi Aziatische keuken en Cucina del Capitano bereid zijn om te voldoen aan keukenspecifieke verlangens. Natuurlijk heeft Carnival Vista een Dr. Seuss Bookville en jeugdactiviteiten voor alle soorten kinderen (de kleinere, de grotere en de tussenliggende). Aan de passagiershutzijde voegt Carnival Vista twee nieuwe soorten kamers toe aan de mix: Family Harbor is een speciaal gebied gereserveerd voor gezinnen en beschikt over een privélounge. Alle Havana passagiershutten en suites bevinden zich net buiten de Havana Bar & Pool en hebben een unieke tropische inrichting, terwijl Havana Cabanas een terras met hangstoel toevoegen!

  Nog één ding dat u moet weten: op Carnival Vista overspannen meer plaatsen aan boord dan ooit tevoren binnen en buiten – dus of u de thermostaat nu instelt op “cool-and-crisp” of “sea-breezy perfection”, u zult genieten van uw soort Caribisch comfort op Carnival Vista.

  Carnival Vista
  Baujahr
  Baujahr des Schiffes: -
  Gerenoveerd: -
  Passagiere
  Maximale Anzahl Passagiere: 3954
  Decks
  Anzahl der Decks: 14
  Technische Information
  Bruttoraumzahl: 133500 (BRT)
  Länge: 321 (m)
  Breite: -
  Tiefe: -
  Reisegeschwindigkeit: -
  Stromspannung: -
  Einrichtungen
  Trampen: -
  Schwimmbecken: -
  Fitness/Wellness: -
  Anzahl Restaurants: -
  Spezialitätenrestaurants: -
  Kino: -
  Einrichtungen für Kinder: -
  Kasino: -
  Disko: -
  Besatzung
  Nationalität der Offiziere: -
  Anzahl der Besatzungsmitglieder: 14450
  Währung an Bord -

  RIVIERA

  RIVIERA

  MAIN

  MAIN

  LOBBY

  LOBBY

  MEZZANINE

  MEZZANINE

  PROMENADE

  PROMENADE

  UPPER

  UPPER

  EMPRESS