9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Icon of the Seas

Bouwjaar 2022

Tonnage 250,800

Bemanning 2,350

Capaciteit 7,600

Icon of the Seas, de eerste in zijn klasse, legt de lat voor gezinsvakanties hoger. Vol met spanning en sensatie, is dit meer dan zomaar een cruise. Het is de vakantie van je leven vol nieuwe avonturen, inclusief nieuwe ruimtes gebouwd voor gezinnen. Dit is Icon of the Seas – het icoon van vakanties.

Neem uw beste vakantie ooit en voer het op. Dit is een geheel nieuwe klasse van avontuur. Het soort dat elk moment vult met nieuwe sensaties en de manier waarop je speelt voorgoed verandert. Zoals het trotseren van zes recordbrekende glijbanen in Category 6, het grootste waterpark op zee. Of de moed vinden om de Crown’s Edge te bedwingen, een dapperheidstest zoals je nog nooit hebt gedurfd, bungelend hoog boven de oceaan. En ontdek avontuur voor alle leeftijden in Surfside, een buurt waar u de hele dag kunt blijven en waar de deuren opengaan voor familieplezier. Een uitgestrekt aquapark en zwembad geven kinderen meer manieren om te spetteren en te spelen, met voldoende eetgelegenheden in de buurt om bij te tanken voor een gedurfde binding. Dit is meer dan een vakantie. Het is de beste gezinsvakantie ter wereld – de nieuwe Icon of the Seas.

Bewaar ruimte voor wat extra spetteren – de nieuwe Icon of the SeasSM heeft een allyou-can-swim buffet van unieke zwembaden om aan elke stemming te voldoen. Kies uit zeven verschillende zwembaden, plus negen bubbelbaden, allemaal met een adembenemend uitzicht op de oceaan, zodat u zich altijd verbonden voelt met de zee.

Fitnesscentrum
Sauna
Sportdek

Jacuzzi
Zwembaddek
Zonnedek
Bubbelbad(en)

24-uurs roomservice
A la carte restaurant
Chops Grill
Food Court
Giovanni’s Table Italian Restaurant
Giovanni’s Wine Bar
Grand Dining Room
Izumi Asian Cuisine
Karaoke Bar
Sorrentos Pizzeria
Sports Bar
Starbucks
Sun Deck Bar

Flowrider
Grand Prix Simulator
Binnenzwembad
Kinderactiviteiten
Kinderclub(s)
Nachtclub / Discotheek
Buitenzwembad
Spotlights
Vitality zwembad
Glijbanen

Adult only zwembad
Atrium
Galleria Shops
Lift

Aquatheater
Casino
Disco
Karaoke
Royal Theater

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters