9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Icon of the Seas

  Bouwjaar 2022

  Tonnage 250,800

  Bemanning 2,350

  Capaciteit 7,600

  Icon of the Seas, de eerste in zijn klasse, legt de lat voor gezinsvakanties hoger. Vol met spanning en sensatie, is dit meer dan zomaar een cruise. Het is de vakantie van je leven vol nieuwe avonturen, inclusief nieuwe ruimtes gebouwd voor gezinnen. Dit is Icon of the Seas – het icoon van vakanties.

  Neem uw beste vakantie ooit en voer het op. Dit is een geheel nieuwe klasse van avontuur. Het soort dat elk moment vult met nieuwe sensaties en de manier waarop je speelt voorgoed verandert. Zoals het trotseren van zes recordbrekende glijbanen in Category 6, het grootste waterpark op zee. Of de moed vinden om de Crown’s Edge te bedwingen, een dapperheidstest zoals je nog nooit hebt gedurfd, bungelend hoog boven de oceaan. En ontdek avontuur voor alle leeftijden in Surfside, een buurt waar u de hele dag kunt blijven en waar de deuren opengaan voor familieplezier. Een uitgestrekt aquapark en zwembad geven kinderen meer manieren om te spetteren en te spelen, met voldoende eetgelegenheden in de buurt om bij te tanken voor een gedurfde binding. Dit is meer dan een vakantie. Het is de beste gezinsvakantie ter wereld – de nieuwe Icon of the Seas.

  Bewaar ruimte voor wat extra spetteren – de nieuwe Icon of the SeasSM heeft een allyou-can-swim buffet van unieke zwembaden om aan elke stemming te voldoen. Kies uit zeven verschillende zwembaden, plus negen bubbelbaden, allemaal met een adembenemend uitzicht op de oceaan, zodat u zich altijd verbonden voelt met de zee.