9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Le Lyrial

Bouwjaar 2015

Lengte 142 m

Bemanning 139

Capaciteit 264

Een gestroomlijnd silhouet, een gastvrije intieme sfeer, ontdek aan boord van dit nieuwe schip de filosofie die onze zusterschepen tot een succes heeft gemaakt: de geest van Yacht Cruises.

Varend onder Franse vlag, is dit prachtige jacht van slechts 122 passagiershutten en suites, met balkons, in april 2015 toegetreden tot onze vloot. U zult betoverd worden door het eigentijdse decor geïnspireerd door onze bestemmingen en het blauwe licht van de Vega-ster in de Lyra-sterrenbeeld. Het resultaat is een subtiele variatie rond een palet van blues, variërend van het stralende delicate grijsblauw van het poolijs tot spatten van het levendige turkooisblauw in mediterrane baaien

Een verfijnde ambiance wordt versterkt door de kwaliteit van de afwerking en materialen: witte Corian-balies in de lobby contrasteren met de warmte van leer om de romp van een boot te herinneren, terwijl de centrale sculptuur van geëmailleerde stukken zijn inspiratie haalt uit de zee. In de loungebar pakt het tapijt een tennisstreepthema op dat een bepaald idee van cruisen symboliseert, een synoniem voor Franse elegantie en een chique geest aan zee.

Gastronomic Restaurant
Grill Restaurant
Lounge

Bibliotheek
Main Lounge
Panorama Lounge
Theater

Bibliotheek

Schoonheidssalon
Massage
Panoramic Lounge
Zonnedek

Fitnesscentrum
Zwembad

Internet
Foto Winkel

Lift
Kapster
Medischcentrum
Fotowinkel
Receptie
Winkel(s)
Excursiedesk

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters