9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

M/Y Callisto

Bouwjaar 2000

Lengte 164 m

Bemanning 16

Capaciteit 34

Het elegante motorjacht Callisto is toegetreden tot de Variety-vloot en doet haar naam eer aan: Elegant en klassiek. Ze is in 2000 volledig herbouwd en in 2015-16 grondig gerenoveerd. Dit stijlvolle motorjacht heeft verschillende overtochten over de Atlantische Oceaan gemaakt en heeft ook langs de meest interessante kustgebieden van Europa, Noord- en West-Afrika gevaren. De M/Y Callisto behoort tot de boetiek categorie cruiser en beidt de hoogste standaard qua accommodatie, comfort en veiligheid.
De openbare ruimtes van het jacht zijn gezellig en royaal, versierd met rijke stoffen, mooi houtwerk, glanzend koper, antiek en mooie kunstwerken. Overdag consenteert het leven aan boord zich rond de binnen- en buitenruimtes, waaronder de lounge / bar en eetruimtes op het bovendek binnen en buiten, evenals de gezellige bibliotheek op het zonnedek. De lounge / bar en de eetkamer op het bovendek zijn verbonden door de galerie, waar prachtige kunst te zien is en bijdraagt aan het algehele gevoel van elegantie en stijl.
’s Avonds kunt u ontspannen in de scheepslounge, genieten van een drankje van het uitzicht op de sterren of met een boek ontspannen in de bibliotheek. De ruime lounge en bar op het bovendek zijn omgeven door grote ramen met zicht op het buitenterras. Het jacht heeft een breed zonnedek om te zonnebaden en dankzij het zwemplatform op de achtersteven van Callisto kunt u in de beschutte baaien van het schip zwemmen.

Lounge
Lounge Bar
Restaurant

Bord- en Kaartspellen
Wi-Fi

Bibliotheek
Swimming Platform

Kayaks
Snorkeluitrusting
Handdoeken

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters