9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  MS Fridtjof Nansen

  Het prachtige landschap wordt weerspiegeld in een rijk en comfortabel interieurontwerp. Scandinavische materialen uit de natuur, zoals graniet, eiken, berken en wol worden gebruikt om ontspannen en stijlvolle hutten en openbare ruimtes te creëren. Alle hutten zijn buiten, 50% heeft een eigen balkon, de suites aan de achterzijde hebben een eigen buitenjacuzzi met een spectaculair uitzicht.

  De kern van de ervaring aan boord is het Nansen Science Center, een edutainmentlocatie waar gasten en bemanning elkaar ontmoeten om een ​​dieper begrip te krijgen van de gebieden die we verkennen. Nansen Science Center wordt ook het hoofdkwartier aan boord van het expeditieteam.
  De drie restaurants van MS Fridtjof Nansen bieden een verscheidenheid aan eetgelegenheden, met menu’s die zijn gebaseerd op onze rijke Noorse en Scandinavische traditie, evenals internationale gerechten en lokale inspiratie.

  Genietend van uw maaltijd bij Aune Main Dining, Fredheim – de informele internationale ontmoetingsplaats, of het specialiteitenrestaurant Lindstrøm, zult u genieten van rustige maar verfijnde, moderne Noorse Scandinavische gerechten – waar onze eerlijke en heerlijke keuken onze bestemmingen weerspiegelt.

  Na een dag nieuwe bestemmingen te hebben verkend, kunnen gasten ontspannen en verjongen in de elegante Explorer Lounge, een grote fitnessruimte en een wellnesscentrum, of genieten van het landschap en de zonsondergangen op de enorme observatiedekken binnen en buiten met het overloopzwembad achter en jacuzzi’s als één van de hoogtepunten.

  Elke expeditiereis wordt vergezeld door een zorgvuldig geselecteerd team van specialisten en moderne ontdekkingsreizigers. Zeer ervaren, gepassioneerd en deskundig, het expeditieteam zal uw gidsen en bewakers zijn tijdens uw ontdekkingsreis en u instrueren over veiligheid, duurzaamheid en wetenschap.

  MS Fridtjof Nansen zal beschikken over een verscheidenheid aan op maat gemaakte expeditiemateriaal, waaronder kajaks, een vloot van Blueye-onderwaterdrones en expeditieboten voor veilige landingen in afgelegen gebieden.

  MS Fridtjof Nansen
  Baujahr
  Baujahr des Schiffes: -
  Gerenoveerd: -
  Passagiere
  Maximale Anzahl Passagiere: 530
  Decks
  Anzahl der Decks: 9
  Technische Information
  Bruttoraumzahl: 20889 (BRT)
  Länge: 140 (m)
  Breite: -
  Tiefe: -
  Reisegeschwindigkeit: -
  Stromspannung: -
  Einrichtungen
  Trampen: -
  Schwimmbecken: -
  Fitness/Wellness: -
  Anzahl Restaurants: -
  Spezialitätenrestaurants: -
  Kino: -
  Einrichtungen für Kinder: -
  Kasino: -
  Disko: -
  Besatzung
  Nationalität der Offiziere: -
  Anzahl der Besatzungsmitglieder: 150
  Währung an Bord -

  Deck 3

  Deck 3

  Deck 4

  Deck 4

  Deck 5

  Deck 5

  Deck 6

  Deck 6

  Deck 7

  Deck 7

  Deck 8

  Deck 8

  Deck 9

  Deck 9

  Deck 10