9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

MS Maud

Bouwjaar 2020

Tonnage 16,140

Lengte 135 m

Capaciteit 532

MS Maud (voorheen MS Trollfjord) is begin 2021 hybride installatie en transformatie ondergaan tot een eersteklas expeditiecruiseschip. Met gebruik van natuurlijke Scandinavische materialen zoals graniet, eik, berk en wol, zijn alle openbare ruimtes opnieuw ontworpen om een ​​ontspannen en stijlvolle sfeer te creëren uiterlijk en gevoel. Alle hutten en suites zijn volledig opgeknapt. Het kenmerkende Science Center van Hurtigruten is ook toegevoegd, boordevol ultramoderne technologie en hightech-gadgets.

MS Maud is vernoemd naar een van de beroemdste poolschepen aller tijden, Roald Amundsens “Maud” uit 1917. De originele “Maud” kreeg haar naam van de eerste koningin van het moderne Noorwegen, die ook had haar naamgenoot in Hurtigruten’s vlaggenschip uit 1925, DS Dronning Maud (‘DS Queen Maud’).

Het kenmerkende Science Center van Hurtigruten wordt aan de drie schepen toegevoegd. Boordevol state-of-the-art technologie en hightech gadgets zoals touchscreens, wetenschappelijke apparatuur en andere interactieve functies, zal het educatieruimte ook het hoofdkantoor aan boord zijn van het expeditieteam van het schip.

A la carte restaurant
Aune Main Dining
Bar
Bar
BBQ
Explorer Bar
Explorers’ Lounge
Food Court
Fredheim Restaurant
Lindstrom Restaurant
Lounge
Lounge Bar
Main Dining Room
Restaurant

Expeditie Team
Explorers Lounge
Bibliotheek
Paradis

Sportschool

Jacuzzi
Sauna
Jacuzzi

Sportschool
Jacuzzi
Sauna
Wellnesscentrum / spa

Lift
Gang
Zelfservice wasserette
Lecture Halls
Nansen Science Center
Observation Deck
Fotowinkel
Speelruimte
Receptie
Winkel(s)
Loopparcour

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters