9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Quantum of the Seas

  Bouwjaar 2014

  Tonnage 167,800

  Lengte 348 m

  Bemanning 1,300

  Capaciteit 4,152

  De eerste van de Quantum Class-schepen, die adembenemende transformerende ruimtes, accommodatie van de volgende generatie en meer primeurs in de industrie naar de zee brengen, werd in de winter van 2014 gelanceerd.

  Klim in de juweelvormige capsule van de North Star om 300 voet boven zeeniveau te stijgen, of maak van je gelegenheid gebruik om op zee te vliegen in de opwindende RipCord by iFly®-luchtduiksimulator. Zelfs de nieuwe ruimtes aan boord brengen je naar een heel nieuw niveau! SeaPlex – de grootste overdekte actieve ruimte op zee – staat vol met spannende activiteiten zoals hoogvliegende trapeze, rolschaatsen en de allereerste botsauto’s op zee!

  Een andere transformerende locatie die we graag introduceren, is Two70°. De vloer tot plafond, 270° ramen zorgen voor een fantastisch uitzicht en een rustige sfeer overdag. ‘S Nachts transformeert Two70 °: de lichten gaan uit en de muziek komt op, waardoor je wordt ondergedompeld in betoverende performancekunst en oogverblindende digitale landschappen!