9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Royal Clipper

  Bouwjaar 2000

  Tonnage 4,425

  Lengte 134 m

  Bemanning 106

  Capaciteit 227

  In 1902 werd het grootste en snelste zeilschip ter wereld gelanceerd. De legendarische Preussen domineerden de zeeën en waren binnen een paar jaar verdwenen. Noch daarvoor, noch sindsdien had de wereld zo’n prachtig zeilschip gezien. Tot vandaag…

  Beïnvloed door het Duitse talleschip Preussen, dat acht jaar lang de zee sierde voordat het in 1910 bij een ongeluk betrokken raakte, onderscheidt de Royal Clipper zich met trots als het grootste en enige vijfmastvaste opgetuigde zeilschip dat sinds haar voorganger is gebouwd. werd gelanceerd tijdens haar eerste reis vanuit Bremerhaven. Met haar complement van 42 zeilen, die een gecombineerde oppervlakte van 56.000 vierkante voet hebben, onderscheidt Royal Clipper zich op meer dan één manier tussen haar collega’s.

  Voor alle kenmerken die ze bezit sinds het grote zeiltijdperk, is Royal Clipper zo nieuw als morgen en beschikt over de modernste navigatiesystemen om het te bewijzen. Ze combineert ook schoonheid met comfort door alle luxe aan boord aan te bieden die je maar kunt wensen. Voor gepassioneerde reizigers en zeilcruise kenners biedt de 439 voet Royal Clipper een zeegaande ervaring als geen ander; het vinden van een onmiskenbare balans tussen de grootsheid, het avontuur en de traditie van klassiek zeilen en de uitstekende faciliteiten, hutten en gemakken die horen bij het beste moderne jacht.

  BBQ
  Dining Room
  Lounge
  Piano Bar
  Tropicale Bar

  Observation Lounge

  Bibliotheek

  Spa

  Zwembad