9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Scenic Opal

  Bouwjaar 2015

  Tonnage 2,721

  Bemanning 53

  Capaciteit 169

  De Scenic Jasper, Opal en Amber, gebouwd in 2015 en 2016 om zich bij de Europese vloot aan te sluiten, zijn de nieuwste generatie ruimteschepen, compleet met vitaliteitszwembad, zonnedek en een scala aan exclusieve eetgelegenheden.

  Elke schilderachtige Europese riviercruise begint aan boord van een van de boetiekschepen of op maat gemaakte ruimteschepen, zo genoemd naar hun ruime passagiershutten, eet- en amusementsruimtes. Elk van deze Scenic Space-Ships met vier dekken omvat tal van eet- en bezienswaardigheden, evenals een lounge en een bar met panoramisch uitzicht. Daarnaast kunnen gasten genieten van de zonnestralen bij het Sun Deck-zwembad of zich terugtrekken in het wellnesscentrum, dat is uitgerust met een fitnessruimte, een schoonheidssalon en massagekamers. Deze schepen zijn opmerkelijk vanwege hun luxe suites, die zijn uitgerust met ligstoelen, 32-inch high-definition tv’s en gratis draadloos internet.

  De Scenic Jasper, Opal en Amber, die het toppunt van luxe riviercruises vertegenwoordigen, behoren tot de ruimste en technologisch meest geavanceerde schepen in Europa. Verspreid over vier weelderige decks, waaronder het Sun Deck, Diamond Deck, Sapphire Deck en Jewel Deck; gasten zullen genieten van elk moment dat ze aan boord van deze majestueuze schepen over de Europese waterwegen varen.

  Elk van deze zusterschepen is zorgvuldig ontworpen en gemaakt met uw plezier en comfort in gedachten, zodat u verzekerd bent van een onvergetelijke reis. Met een reeks baanbrekende technologieën die zijn ontworpen om de gastervaring te maximaliseren, evenals alle weelderige extra’s die de vloot van luxe 5-sterrenruimteschepen hebben bepaald; Scenic Jasper, Opal en Amber vertegenwoordigen het precedent van luxe riviercruises op de gewaardeerde waterwegen van Europa.

  Bar
  Chef’s Galley
  Crystal Dining Room
  Lounge
  Portobello’s Restaurant

  Panorama Lounge
  Pervasive Wi-Fi

  Zonnedek

  Fitnesscentrum
  Sportschool
  Wellnesscentrum / spa

  Gift Shop
  Receptie
  Loopparcour