9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

SeaDream I

Bouwjaar 2002

Tonnage 4,260

Lengte 108 m

Bemanning 90

Capaciteit 110

SeaDream Yacht Club is een familiebedrijf, bedacht door de Noorse ondernemer Atle Brynestad: de oprichter, eigenaar, voorzitter en CEO van SeaDream Yacht Club. De heer Brynestad richtte Seabourn Cruise Line op in 1987 en was tien jaar voorzitter en de eerste jaren CEO. Hij was ook voorzitter van Cunard Line Ltd. en bestuurslid van Carnival Cruise Lines.

SeaDream Yacht Club, opgericht in 2001, heeft de hoogste onderscheidingen in de branche behaald voor zijn twee innovatieve cruise-megajachten. “It’s yachting, not cruising”, omschrijft de missie van SeaDream. Het is ons een genoegen om een ​​informele zeilervaring te bieden die de verwachtingen van onze gasten zal overtreffen.

Robert W. Lepisto, President, maakt sinds de oprichting in september 2001 deel uit van het oorspronkelijke SeaDream-team. Het SeaDream-team, zowel aan de wal als aan boord van SeaDream I en SeaDream II, geniet ervan te weten dat ze ongekende luxe en service bieden. De gasten van SeaDream waarderen dat wat ze ook doen (of niet doen!) Tijdens hun jachtvakantie, ze een van de beste ervaringen op zee zullen ervaren.

Bij het ontwerpen van SeaDream Yacht Club wist de heer Brynestad dat het de aandacht voor detail en alle belangrijke onberispelijke service zou zijn die zeilen in de ware zin van het woord zou definiëren. Al onze kamers hebben uitzicht op de oceaan en de SeaDream-ervaring is inclusief. Of je nu buiten eet of in de salon, ontspant bij het zwembad of geniet van een spabehandeling, een rondje golf speelt in de 30-holes Golf Simulator of een mountainbike kust neemt en de aanloophaven verkent, onze gasten weten dat ze de meest persoonlijke en verwende vakantie op zee beleven.

24-uurs roomservice
Bar
Dining Saloon
Piano Bar
Poolside Bar
Private Dining Area
Top of the Yacht Bar
Topside Restaurant

Theater

Ruimte om te kaarten
Golf Simulator
Bibliotheek
Buitenzwembad
Water Sports Marina

Balinese hoofdmassage
Schoonheidssalon
Massage
Spa
Bubbelbad(en)

Internetcafé
Satelliet telefoon

Winkel(s)
Wasservice
Medischcentrum

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters