9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Star Clipper

Bouwjaar 1992

Tonnage 2,298

Lengte 116 m

Bemanning 72

Capaciteit 170

Het zijn de sterren van de zee. Star Clipper en Star Flyer zijn zo vloeiend als de wind en zo sierlijk als zwanen.

Dit zijn echte klipper-schepen die hun trotse erfgoed weerspiegelen in elke centimeter van hun gepolijst messing en glanzend glanzend werk. Stap aan boord van deze unieke schepen en ontdek een nieuw tijdperk van zeilen, waar de tradities van het verleden gelukkig zijn getrouwd met het comfort en de voorzieningen van vandaag. Star Clipper en Star Flyer zijn in alle opzichten moderne cruiseschepen, gemaakt voor luxueuze passagiers die ook houden van de tradities en romantiek van het legendarische tijdperk van zeilschepen. Star Clipper en Star Flyer zijn beide 110 meter lang en dragen elk slechts 170 gasten in verwend comfort.

Het leven aan boord is zalig ontspannen, net zoals reizen op een privéjacht. Je zult je nooit opgesloten voelen in Star Clipper of Star Flyer. Elk schip biedt ruime accommodaties en uitgestrekte teakdekken met voldoende ruimte en niet één, maar twee zwembaden. U zult zelfs merken dat deze schepen per passagier meer buitenruimte bieden dan de meeste conventionele cruiseschepen.

Het decor van Star Clipper en Star Flyer doet denken aan de grootsheid van het zeilen. Antieke prints en schilderijen van beroemde zeilschepen zijn een lust voor het oog, terwijl teak en glimmende mahoniehouten rails rijkelijk doen denken aan het trotse nautische erfgoed van Star Clippers.

Alle Star Clippers-schepen bieden vrij dineren in een elegant ingerichte eetkamer, onze gezellige Tropical Bar en Piano Bar binnen en buiten, en een bibliotheek in Edwardiaanse stijl waar een Belle Époque-open haard gloeit met een warmte die de vriendelijkheid en het enthousiasme van Star Clippers weerspiegelt ‘gastvrije officieren en bemanning.

Bar
BBQ
Dining Room
Piano Bar

Bibliotheek

Zonnedek

Zwembad

Conference Room
Winkel(s)

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters