9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Variety Cruises

  Stel u tijdloze en exotische bestemmingen voor, pittoreske steden en privéstranden die alleen per kleine boot bereikbaar zijn. Ingezet op de meest unieke bestemmingen wereldwijd, waaronder Griekenland, de Seychellen, Tahiti en de eilanden Frans-Polynesië, het Midden-Oosten en de Rode Zee, West-Afrika, Kaapverdië en meer. De kleine boten van Variety Cruises brengen u dieper naar het hart van elke bestemming. Laat uw anker maar vallen, u bent aangekomen aan boord van uw thuis weg van huis!  Variety Cruises creëert een betere wereld op zee sinds 1949 en heeft de focus liggen op comfort, veiligheid en genot. Het is de grootste vloot van kleine schepen met niet meer dan 71 gasten en is de uw ultieme haven voor uw thuis weg van huis, met een breed scala aan schepen die perfect bij iedere stijl passen.

   

  Waarom cruisen met Variety Cruises?

   

   

  Informatie over Variety Cruises

  Stap aan boord van een fantastisch megajacht. De schepen bieden comfort, schoonheid en veiligheid dat geclassificeerd is volgens de nieuwste internationale normen voor “Safety of Life at Sea” (SOLAS). Ontdek de prachtige kusten en leer nieuwe medepassagiers kennen. De schepen bieden alle faciliteiten die nodig zijn. De bemanning zal er voor zorgen om een onvergetelijke reis te maken! De schepen van Variety Cruises varen wereldwijd in Griekenland, de Adriatische Zee, Westelijke Middellandse Zee, Cuba, de Seychellen, Costa Rica & Panama, West-Afrika en Kaapverdië en meer, the sky is the limit.

   

   

  Variety Cruises combineert geweldige bestemmingen, het jacht dat bij u past, professionele bemanning en een voortreffelijke keuken, altijd met een lokale smaak. De perfecte ingrediënten voor de ultieme jachtcruise-ervaring. Alle kleine schepen bieden Ocean View-hutten en 360 ° onbelemmerd uitzicht op de wonderen van de natuur en de pracht van de bezochte bestemmingen. Begin uw dag met een duik in de kristalheldere blauwe zee vanaf de het comfort van onze ultramoderne achtersteven die gemakkelijke