9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Wellness Cruises

  Even alles vergeten en helemaal tot rust komen! Dat kan tijdens een wellness cruise! U huid wordt weer heerlijk zacht en uw spieren lekker soepel. Laat u heerlijk onder handen nemen tijdens een wellness cruise.

  Om de keuze voor een cruiseschip voor een echte wellness vakantie te vergemakkelijken, heeft Cruise World een overzicht gemaakt. In dit overzicht staat per rederij welke schepen de beste faciliteiten hebben om u in de watten te leggen:

  Wellness is bij veel rederijen inmiddels tot één van de speerpunten verheven. Er zijn schepen die nu voorzien zijn van speciale Spa-hutten. Deze hutten zijn gelegen dicht bij de Spa en soms zitten in dit arrangement 1 of 2 Spabehandelingen. Ook kunt u dan gebruik maken van de Spa faciliteiten.

  Heeft u geen speciale spa-hut dan moet u voor de faciliteiten van de Spa betalen. Deze behandelingen zijn iets prijziger dan dat u gewend bent van u lokale Wellness. In grote lijnen kunnen we zeggen hoe luxer het schip, hoe duurder de behandelingen zijn.

  Het woord Wellness is een ruim begrip. Voor de ene passagier is het een massage in een privé-cabana en voor de ander betekend het een week lang ontgiften van je lichaam!

  Van Cruise World mag u uw eigen definitie maken. Wij geven aan wat de kansen zijn. U kiest zelf waar u het meest van geniet of waar u behoefte aan heeft.

  Carnival Cruises

  Carnival Splendor was het eerst schip met speciale spa hutten. Deze 86 hutten hebben exclusive toegang tot de spa. Op alle nieuwe schepen van Carnival Cruises zijn de spa hutten aanwezig.

  Aan boord van Carnival cruises kunt u genieten van de Cloud 9 Spa. Hier kunt u genieten van Thalassotherapy Pool, (aanwezig op Carnival Dream, Breeze, Magic, Splendor en Mardi Grass. Een Thermal Suite en diverse behandelingsruimten waaronder speciale voor stellen.

  Daarnaast kunt u gebruik maken van de Beauty Salon, hier hebben ze behandelingen zoals Rasul Body Treatment met verschillende soorten modder, Exotic Frangipani Body Nourish Wrap, Ionithermie Cellulite Reduction Programm, Aroma Stone Therapy, Balinese Massage en Aromaspa Ocean Wrap.

  Voor de mannen zijn er speciale behandelingen zoals een gezichts behandelingen, pedicure, en complete “grooming session” inclusief a shave and haircut.

  Celebrity Cruises

  Celebrity heeft AquaClass hutten. Vanaf Celebrity Solstice zijn er Aquaclass hutten. Gasten kunnen ongelimiteerd gebruik maken van de AquaSpa ontspanningsruimte en Perzische Tuin. Er is speciale aromatherapie en stoomcabines. Als u een AquaClass hut boekt kunt u eten in het Blu specialiteiten restaurant. Waar gezonde maaltijden belangrijk zijn.

  Van relaxen tot sensibele hemel behandelingen, in de AquaSpa van Celebrity kunt u het allemaal meemaken. Het wellness scala aan boord is erg breed. De volgende behandelingen zijn mogelijk: