9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Rederijen

Bij het uitzoeken van een cruise heeft u zoveel keus. Er zijn 48 rederijen waar u uit kunt kiezen, maar welke rederij past bij u? Een rederij met veelal grote schepen waar meer dan 6000 passagiers op gaan? Of een rederij met kleinschalige schepen die gaat voor de culinaire beleving en de bestemming. Zo zijn er schepen waarbij dranken, excursies en specialiteiten restaurants zijn inbegrepen. Om een juiste keuze te maken tussen al deze rederijen is het belangrijk om advies in te winnen! Onze cruise-experts helpen u graag om de juiste rederij te kiezen door een aantal vragen aan u te stellen.

Voor iedereen is er een keus!

Er zijn 53 rederijen gevonden

A-Rosa

Ambassador Cruise Line is een Britse rederij. Het doel van de rederij is duidelijk. Haar gasten inspireren en moeiteloos en authentieke cruisen organiseren. De rederij staat voor een tijdloze vakantie waar gasten zich direct thuis voelen. Dit doet de rederij door innovatie en traditie met elkaar te combineren.

AIDA

Bekijk het cruise aanbod van AIDA Cruises. De Duitse rederij AIDA Cruises onderscheidt zich van alle andere rederijen. Geniet van het All- Inclusief concept en geniet van de Duitse Gastvrijheid. Vaar mee met één van de mooie schepen!

AmaWaterways

Bekijk het cruise aanbod van Amawaterways. Laat u meeslepen over de rivieren van Europa, Zuidelijk Afrika, Zuidoost-Azië en Egypte. Geniet van een luxe riviercruise in een elegante hut die u niet zult vergeten!

Ambassador Cruise Line

Azamara

Carnival Cruise Line

Celebrity Cruises

Celestyal Cruises

Costa Cruises

CroisiEurope

Cruise and Maritime Voyages