9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Inleiding Bestemmingen

  Wereldwijd zijn er ontzettend veel bestemmingen. Dichtbij zoals de Noorse Fjorden en de Middellandse Zee, maar ook verder weg zoals Australië of Hawaii. Iedere bestemming heeft iets bijzonders! Ontdek unieke plekjes op de wereld en geniet van alle luxe van een cruiseschip! Leer nieuwe mensen kennen, streep activiteiten van uw bucketlist af, maar bovenal geniet en maak mooie herinneringen!

   

  Azië

  Tempels, de Chinese muur en grote wereldsteden staan uw te wachten tijdens een Aziatische cruise! Laat u meenemen in de mooie cultuur en geniet ook van prachtige cultuur. Het schip vertrekt in één van de wereldsteden waarna kleine steden worden bezocht! Een wereld van uitersten!

   

  Alaska

  Beter bekend als de grootste staat van Amerika die grotendeels bestaat uit water! Tijdens een cruise naar Alaska wordt u getrakteerd op indrukwekkende natuur, verschillende diersoorten en kleine vissersdorpjes. Tijdens deze reis vaart u langs mooie gletsjers en geniet u weer van iedere bestemming!

   

  Afrika

  Een continent dat u iedere keer weer zult verbazen. Sommige reizigers noemen het een once-in-a-lifetime ervaring. Geniet van de mooie natuur, spot wilde dieren en bezoek adembenemende Nationale parken. Vaar langs de prachtige kustlijn van Afrika en bezoek de beroemde tafelberg!

   

  Caribbean

  Een cruise naar de Caribbean trakteert u op zon, zee, strand, cultuur en mooie natuur! De Caribbean is ook niet voor niets één van de populairste cruise bestemmingen! U hoeft u geen zorgen te maken over het weer! Door het aangename klimaat kunt u het hele jaar genieten van de heerlijke Caribische zon!

   

  Dubai

  Moderne gebouwen tegen over traditionele architectuur, zo kunnen we Dubai het beste beschrijven. Maakt u een spannende tocht in de woestijn of brengt u een bezoek aan de Burj Khaliffa, de hoogste wolkenkrabber ter wereld? De Grand Mosque in Oman mag u ook niet missen! Er zijn talloze trekpleisters in het prachtige Dubai!