9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  “Van de moskeeën en souks van Marokko tot de mensheid in Zuid-Afrika”

  Er is een overvloed aan Afrika cruise-opties met voor ieder wat wils. Ontdek de duinen en steden van Noord-Afrika tijdens een mediterrane zeiltocht naar de grote piramides van Egypte, ook beschikbaar op luxe riviercruises over de iconische rivier de Nijl. Spot ondertussen olifanten, leeuwen en zebra’s door de wereldberoemde wildreservaten van het continent tijdens een safari-riviercruise of geniet van een cruise en verblijf in Kaapstad – een must om deze fascinerende stad te verkennen.

  Als u zin ​​heeft om enkele van ’s werelds mooiste bezienswaardigheden te ontdekken, dan moet een van de verschillende cruises naar Afrika bovenaan uw agenda staan. Met cruises vanuit Zuid-Afrika en Kaapstad als de meest populaire vakanties die beschikbaar zijn, biedt dit uitgestrekte, prachtige continent een werkelijk unieke ervaring door zijn eindeloze natuurlijke schoonheid en ongelooflijke door de mens gemaakte prestaties. Van Marokko, met zijn mystieke wereld van soeks, specerijen en slangenbezweerders tot Zuid-Afrika, met zijn fantastische wijnproeverijen en betoverende safari- en cruise-ervaringen, Afrika zal je vullen met onvergetelijke herinneringen.

  Beste tijd voor een Afrika Cruise

  De drukste tijden voor Afrika-cruises zijn december en januari, met temperaturen die het hoogste punt bereiken en het drukt met toeristen. Het is echter ook belangrijk om de tijd van het jaar te kiezen die u precies wilt zien bij wat u wilt zien. Als het oogsttijd is op de wijngaarden van Zuid-Afrika, is maart de optimale maand, terwijl safari’s in Kenia het beste zijn tussen januari en maart.

  Wat te doen tijdens een Afrika Cruise

  Vaar door het spectaculaire Suezkanaal, bekijk de ontzagwekkende oude piramides, geniet van de overvloed aan zonovergoten stranden op de eilanden van de Indische Oceaan, verwonder u over de immense Tafelberg en zie misschien zelfs enkele van de Big 5 van het dierenrijk in één van Kenia of de machtige wildreservaten van Zuid-Afrika: cruises naar Afrika hebben het echt allemaal. Uw enige dilemma is welk deel u het eerst moet zien!

  Als alternatief, als u dit verbazingwekkende continent wilt vergelijken en contrasteren met de rest van de rijkdom aan schatten van de wereld, dan zijn Afrika cruises ook een fascinerend onderdeel van een fantastische wereldcruise.

  Offerte

  Offerte

  Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!