9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Swan Hellenic

  Ga verder met Swan Hellenic en vaar naar de minst bezochte uithoeken van de aarde. Van de wildernis van de poolgebieden tot de ongelofelijke landschappen van Afrika en Latijns-Amerika. De perfecte reis wacht op u. Swan Hellenic onderscheid zich door ervoor te zorgen dat dezelfde routes nooit tweemaal worden herhaald. Bezoek ongebruikelijke bestemmingen, waardoor u de kans krijgt plaatsen te herkennen waar de meeste reizigers nog nooit van hebben gehoord. Met meer dan 70 jaar aan ervaring in het navigeren door de wateren van de wereld, is de passie van Swan Hellenic voor expeditie cruises ongeëvenaard. Verken verre oorden en beleef unieke avonturen. Swan Hellenic neemt u mee naar enkele van de meest afgelegen, ontoegankelijke plekken op aarde, waar u wordt ondergedompeld in rijke, diverse culturen, oude locaties en fascinerende beschavingen.

   

   

  Ontmoetingen met ongelooflijke dieren in het wild zijn nooit ver weg tijdens een Swan Hellenic Cruise. Ontdek een majestueuze ijsbeer die op een gigantische ijsberg slaapt. Kijk naar een sierlijke groep walvissen die langs uw schepen zwemt en u zult deze ervaringen nooit vergeten!

   

  Waarom cruisen met Swan Hellenic?

   

   

  Informatie over Swan Hellenic

  Waar u ook naartoe gaat, zeilen met Swan Hellenic is een ontdekkingsreis. De experts aan boord zijn beroemd in hun vakgebied en brengen ongeëvenaarde kennis mee naar uw avonturen. Elk moment bij aan boord wordt verrijkt door inzichten in de volkeren, culturen, dieren in het wild, flora, geologie en geografie van elke geweldige plek die u met Swan Hellenic weet te bezoeken.

   

   

  Als het gaat om dineren tijdens uw expeditie cruise, beschikken de  schepen van Swan Hellenic over een verscheidenheid aan gastvrije locaties. Waar u ook besluit te dineren, u zal worden verwend. Van het gastronomische aanbod van het Swan Restaurant en de heerlijke gerechten van de Pool Bar & Grill tot het ontspannen dineren in tapasstijl in de Club Lounge, u vindt er voortreffelijke gerechten, vakkundig bere