9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  VIVA Cruises

  VIVA Cruises heeft kwaliteit die voor zich spreekt. U ziet en voelt het verschil zodra u aan boord stapt. Geniet van het moment is ook wel het motto van deze rederij. Met een toegewijd team, gecombineerd met schepen van hoge kwaliteit, creëert VIVA een uniek verblijf met hoge normen en richten zij zich op een buitengewoon goede relatie tussen bemanning en haar gasten. De bemanning aan boord van de schepen zal er alles aan doen om haar gasten bijzondere riviercruises aan te bieden, waar ze nog lang aan terug zullen denken en prachtige momenten zullen herinneren. Kent u dit gevoel? Wanneer uw blik verdwaalt in de zachte golven van het water en u voelt niets anders dan volledige vrede en tevredenheid? Bij VIVA Cruises zijn dat soort momenten inbegrepen. Maak uw langverwachte vakantie onvergetelijk met VIVA Cruises.

   

   

  Waarom cruisen met VIVA Cruises?

   

   

  Informatie over VIVA Cruises

  VIVA Cruises laat u het allerbeste zien van Europa. U gaat met deze rederij op ontdekkingsreis, samen met een goed gezelschap. Waar mag deze rederij u mee naartoe nemen? Naar de imposante kastelen aan de oevers van de Rijn? Naar het culturele erfgoed langs de Donau? Of geeft u eerder de voorkeur aan de pittoreske Oostzeekust? Of u nu Duitsland vanaf nieuwe oevers wilt ontdekken of van de Franse flair op de Seine of de Rhône wilt genieten, u vind gegarandeerd de riviercruise van uw dromen in het aanbod van deze rederij, dat u zelf naar wens kunt samenstellen.

   

  Voor VIVA bent u belangrijk en daarom zorgt deze rederij ervoor dat u geniet van uw vakantie en van elke minuut aan boord. Aan boord wordt u beloond met de bekroonde service en goede voorzieningen. U zult gemak en flexibiliteit ervaren aan boord van de schepen. De rederij is al tientallen jaren bekend op de Europese rivieren, naar de meest populaire bestemmingen. De rederij is daarom ook trotst op haar cruise-ervaring en wilt haar gasten iedere keer weer inspireren. Aan boord zijn alle maaltijden inbegrepen, u kunt genieten van lokale gerechten en specialiteiten. Premium dranken en snacks zijn allemaal inbegrepen in de prijs. Dus geniet onb