9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Feenstra Rijn Lijn

  Stap aan boord van Feenstra Rijn Lijn en ontdek Europa’s mooiste rivieren. Het maakt niet uit welke cruise u kiest; u zult gegarandeerd genieten. Ontspan en ga het avontuur aan, terwijl u naar de mooiste bestemmingen van Europa vaart. Gasten een onvergetelijk cruise bezorgen, dat is waar Feenstra Rijn Lijn voor staat. Iedere gast is in dat opzicht uniek, wat betekend dat de bemanning tijdens de cruise zoveel mogelijk rekening houdt met persoonlijke wensen en behoeften. De prettige en persoonlijke service aan boord maken uw cruise compleet. En met meer dan 40 jaar aan ervaring kunt u er zeker van zijn dat een cruise met deze rederij een prachtige herinnering wordt die u niet snel meer zal vergeten.

   

   

  Waarom cruisen met Feenstra Rijn Lijn?

   

  Meer informatie over Feenstra Rijn Lijn

  Tijdens een cruise van Feenstra Rijn Lijn hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wanneer u kiest voor een reis met deze rederij, kiest u voor comfort, afwisseling en excellente verzorging. De combinatie hierin, gepaard met de gezellige sfeer aan boord maken dat riviercruises steeds meer in de smaak vallen. U kunt een riviercruise vergelijken met een stedentrip. Vaar uit naar verschillende bestemmingen en geniet van het voorbijglijdende landschap. Wanneer u op bestemming aankomt, bepaald u zelf wat u gaat doen. Gaat u voor het verkennen van de omgeving of neemt u deel aan een interessante excursie!

   

   

  Een riviercruise is een avontuur op zich. Het fijne aan een cruise is: niets moet en alles mag! Aan boord van de schepen van Feenstra Rijn Lijn heerst er een ongedwongen sfeer en wordt er veel georganiseerd voor de gasten. Neem deel aan een karaokeavond, stel uw kennis op de proef tijdens een quiz avond of doe mee aan de bingo avond! Het zijn enkele mogelijkheden uit het aanbod aan activiteiten. Speel een gezelschapsspel of lees de krant of een tijdschrift. De mogelijkheden zijn eindeloos.

   

   

  De schepen brengen u ieder seizoen waar u maar naar toe wil. Ontdek de Nederlandse en Belgische wateren of kijk juist wat verder over de landsgrenzen en boek een cruise over de Seine of de Donau. Of kies juist voor een van de themacruises; waar u kunt genieten van de gezelligheid. Vaar uit naar de kerstmarkten of vier Kers en Nieuwjaar aan boord van de schepen van Feenstra Rijn Lijn. Voor een ieder is er wel wat wils.