9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  “Azië een wereld van uiterste”

  Een cruise naar Azië laat u enkele van de meest ontzagwekkende plekken op aarde zien. Tijdens een cruise ziet u alles wat er op uw bucketlist staat. Blijf nog wat extra nachten in de inscheping of ontschepingshaven om zo het stadsverblijf ook te kunnen meemaken.

  In Japan kunt u genieten van het ultramoderne Tokio om vervolgens het prachtige landschap van Shimizu te bewonderen, waarna de geschiedenis van Hiroshima u op staat te wachten. Vervolgens kunt u de reis vervolgen naar China, waar het sensationele Teracotta Warriors is te zien, of wat dacht u van de Grote Chinese muur. Waarna het schip doorvaart langs de prachtige stranden, bruisende steden en paradijselijke eilanden in Zuidoost-Azië

   azie-shanghai-bund

  Het magische continent Azië, de thuisbasis van enkele van de meest ongelooflijke bezienswaardigheden ter wereld, is een enorm en gevarieerd portfolio van verschillende culturen. U vind exotische kleurrijke achtergrond van bergen, rijstvelden, tempels en regelbrekende moderne architectuur. Ontrafel de mysteries van het Verre Oosten met een Azië-cruise, waarbij u havens bezoekt in uiteenlopende landen als Japan, China, Hong Kong, Thailand en Singapore. Cruisen is de perfecte manier om dit prachtige continent te verkennen en geeft u volop mogelijkheden om uzelf onder te dompelen in de vele verschillende culturen.

  Daarnaast is het mogelijk om ook een riviercruise te boeken in Azië, wat dacht u van de Mekong, waar u ontdekt wat Zuidoost-Azië te bieden heeft terwijl u door Cambodja en Vietnam reist!

  Beste tijd voor een Azië-cruise

  Gezien de enorme omvang van Azië, verschillen landen erg in hun klimaat. Het cruise seizoen loopt meestal van november tot april, omdat het weer buiten deze maanden erg heet, vochtig en regenachtig kan zijn.

  Wat te doen tijdens een Azië Cruise

  Dankzij de diversiteit van de landen in Azië is er een schat aan activiteiten waar u tijdens uw cruise van kunt genieten, van actieve bezigheden tot middagen luieren op het strand en alles daartussenin. Snorkelen is altijd een populaire excursie, vooral op cruises naar Thailand, waar de wateren van Phuket naar verluidt één van de beste onderwaterwereld te hebben. Er is ook volop gelegenheid om avontuurlijke wandelingen door de tropische regenwou