9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  “Magie van de Stille Oceaan”

  Met een oppervlakte van meer dan 28 miljoen vierkante km en afgebeeld als een reeks stippen op de kaart, zijn de eilanden in de Stille Oceaan net zo divers als het gebied enorm is. Opgesplitst in verschillende groepen Polynesië, Melanesië en Micronesië, elk met zijn eigen culturen, tradities en adembenemende landschappen, van het immer populaire tot het ongelooflijk afgelegen plekken. Elk heeft een verscheidenheid aan dingen om te ontdekken. De bekendste en grootste verzameling eilanden zijn Polynesië en Frans-Polynesië met idyllische landen als Tahiti, Samoa en Bora Bora, evenals het mysterieuze Paaseiland. Het is intrigerend dat zelfs de Hawaiiaanse eilanden soms tot deze groep behoren.

  Vaar voor een echt Polynesisch avontuur door de machtige Stille Oceaan en geniet van de koraalriffen, atollen en vulkanische eilanden die de zuidelijke Stille Oceaan sieren. Drijf langs de kleurrijke riffen en spectaculaire lagunes en breng uw dagen door op een onbewoond eiland, met palmbomen omzoomde stranden.

  Het is niet moeilijk in te zien waarom deze wonderbaarlijke weelderige achtergrond als inspiratie diende voor de uitstekende werken van de impressionistische schilder Paul Gauguin. Deze stillere, meer ontspannen hoek van de wereld onthult zijn verborgen schatten aan alle gelukkige bezoekers, die op zoek zijn naar een afgelegen, geheel andere ervaring.

  U zult ook je best moeten doen om niet in de verleiding te komen om van boord te gaan met de fantastische, verleidelijke excursies aan wal die worden aangeboden!

  Beste tijd voor een cruise naar Oceanië

  Hoewel cruises naar de Stille Zuidzee het hele jaar door plaatsvinden dankzij het warme klimaat, is de beste tijd het droge seizoen van mei tot oktober als u Fiji, Bora Bora en Tahiti in een ononderbroken zon wilt verkennen. U hoeft u geen zorgen te maken over regen.

  Offerte

  Offerte