9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  “De Galapagos een once-in-a-lifetime reis”

  Deze reis is uitgelezen voor elke natuurliefhebber en dierenliefhebber. Zeilend in kleine schepen, kunt u dichtbij zulke verbazingwekkende dieren komen, zoals reuzenschildpadden, diverse vinken en zwemmende leguanen, en kunt u zodiac en kanotochten maken om het binnenland te verkennen met uw plaatselijke deskundige gids.

  Voor velen is een cruise op de Galapagos Eilanden een unieke bestemming. De zwemmende leguanen en reuzenschildpadden zijn eigenlijk slechts het topje van een ongelooflijke ijsberg, want met dieren in het wild, flora en fauna die nergens anders ter wereld te zien zijn, is uw Galapagos-cruise ongetwijfeld iets heel speciaals.

  De Galapagos-eilanden zijn gevuld met geschiedenis, trots op enkele van de oudste soorten ter wereld en gastheer van Charles Darwin terwijl hij aan zijn evolutietheorie werkte. De eilanden zijn gevuld met ongelooflijke wezens en adembenemende landschappen en een expeditiecruise is de beste manier om alles in je op te nemen.

  Beste tijd voor een cruise op de Galapagoseilanden

  De Galapagos-eilanden zijn het hele jaar door een prachtige bestemming, maar er zijn twee belangrijke vaarseizoenen:

  Hoogseizoen – is meestal tussen juni en september en dan weer van december tot januari vanwege de schoolvakanties. Het weer is over het algemeen een beetje koeler, hoewel regen niet zo vaak voorkomt, maar de temperatuurverandering vanaf de zomer zorgen voor perfect snorkelen terwijl het onderwaterleven gedijt.

  Laagseizoen – van december tot mei is er minder drukte, wat betekent dat u optimaal kunt genieten van de Galapagos-eilanden. Dit is een bijzonder mooie tijd van het jaar, met bloeiende dieren in het wild, maar de temperaturen kunnen erg hoog zijn, dus zorg ervoor dat u verstandig inpakt.

  Galapagos cruiseschepen

  In de Galapagos eilanden varen kleine schepen die u diep mee de natuur in kunnen nemen. Geen grotere cruiseschepen dus! U zult niets missen van de prachtige flora en fauna. Er is altijd een Engelssprekende gids aan boord die u voorziet van vele uitleg over dit prachtige deel van de wereld!

  Offerte

  Offerte