9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  “Bon Voyage”

  Er is geen betere manier om de vele wonderen van onze verbazingwekkend diverse planeet te ontdekken dan met een wereldcruise die de deur opent naar talloze culturen, keukens, landschappen en dieren in het wild. Zonder limiet aan wat u kunt zien, kunt u elke dag iets van uw bucketlist-ervaringen aanvinken. Vaar langs het Vrijheidsbeeld terwijl u New York binnenvaart, door het moderne wonder van techniek dat het Panamakanaal is, bekijk de grote piramides van Egypte, verken de oude karikatuur van mediterrane steden zoals het Colosseum in Rome en proef exotische gerechten die vers zijn gemaakt in Azië – de wereld ligt aan uw voeten!

  Het fijne van wereldcruises is dat u en uw mede-passagiers de tijd hebben. Het schip blijft daarom op mooie plaatsen soms 2 of 3 dagen liggen. Op deze manier ziet u niet alleen de stad en zijn directe omgeving maar heeft u ook de mogelijkheid om meerdaagse excursies te doen. En nadat u een paar dagen intensief een land heeft verkend, bent u bijna altijd een paar dagen relaxed op zee. Logisch, want er wordt veel gevaren tijdens wereldcruises. U steekt oceanen over; u hopt van continent naar continent.

  Welke rederijen maken wereldcruises

  De beroemdste wereldcruises zijn die van de rederijen Holland America Line en Cunard. Maar ook AIDA, Costa Cruises, Crystal Cruises, MSC Cruises, Oceania Cruises, Princess Cruises, Regent Seven Seas en Seabourn zijn rederijen die wereldcruises aanbieden. Cunard maakt gebruik van haar majestueuze schepen Queen Victoria en Queen Mary II voor haar tochten rond de wereldbol. Holland America Line heeft diverse schepen die de wereld rondgang maken.

  Wilt u op een kleiner, intiemer schip een wereldcruise maken, dan biedt Seabourn op haar luxe jachten prachtige kansen. Zij hebben echter geen echte rondgang om de wereld. Zij maken tochten van 60 à 70 dagen en doen dan een paar continenten aan, maar komen niet terug op de plaats van vertrek.