9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  “Pure ontspannen en genieten van de zee”

  Terug denkend naar de gouden eeuw van reizen over de oceaan, gaat er niets boven een iconische trans-Atlantische oversteek tussen Southampton en New York. U kunt ook vele trans-Atlantische reizen maken die een tussenstop maken op de Canarische Eilanden en Azoren voordat u naar het zuiden gaat, naar het Caribisch gebied. Of u vliegt richting Miami en komt terug varen. Zo heeft u geen last van een jetlag en kunt u heerlijk genieten van zeedagen.

  Als u op zoek bent naar de ultieme ontsnapping met volledige ontspanning, zou een trans-Atlantische cruise bovenaan uw lijst moeten staan ​​voor één van de meest stressvrije manieren om te ontspannen en achterover te leunen. Een cruise over de Atlantische Oceaan is zoveel meer een ervaring dan alleen maar naar de eindeloze horizon staren. Met de talloze opwindende activiteiten en entertainment aan boord, in combinatie met de voortreffelijke keuken en weelderige accommodatie, hoeft u de buitenwereld nauwelijks op te merken!

  Vele trans-Atlantische cruises worden gecombineerd met een verblijf in de Amerika.

  Wat te doen

  Tijdens een transatlantische oversteek is het belangrijkste vermaak op zee. Er is echter genoeg aan boord om u te amuseren, wat betekent dat u uw eigen tempo kunt kiezen om van het leven op de Atlantische oceaan te genieten.

  Als u uw cruise wilt verrijken, is er volop gelegenheid om te luisteren naar lezingen van experts en beroemdheden over onderwerpen als literatuur, film en maritieme geschiedenis, terwijl er tijdens uw reis dagelijks kookdemonstraties en sociale evenementen worden aangeboden – met Cunard zijn er zelfs schermen en ballroomlessen!

  Als alternatief kunt u ervoor kiezen om gewoon achterover te leunen en de dagen aan u voorbij te laten gaan. Met goed gevulde bibliotheken, bars en lounges en spa’s die massages en behandelingen aanbieden, heeft u keuze te over aan boord van uw schip.

  Wanneer te cruisen

  Cruises vanuit de Middellandse Zee richting Amerika/Caribbean vertrekken in september en oktober. Cruises vanuit Amerika richting Europa vertrekken vanaf april/mei.

  Offerte

  Offerte