9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Groot Evenement & Cruisen

  Soms zijn er evenementen, festivals of treden wereldartiesten op die je graag wilt zien, maar zijn het bijzondere bestemmingen. U vliegt dan even heen en weer en betaald veel geld voor een hotel of huisje in de buurt. Ook tickets bemachtigen is soms moeilijk. Met een cruise kunnen al deze problemen direct worden opgelost. Nu is het mogelijk om een evenement te bezoeken tijdens de cruise, zo genieten u van het beste van beide!

  U geniet van de heerlijke ontspanning terwijl achter de schermen voor u alles geregeld wordt. U ben verzekerd van een goede accommodatie en een ticket voor het evenement!

  In een jaar tijd worden er over de gehele wereld in veel verschillende steden veel festivals op muzikaal, cultureel of religieus gebied georganiseerd. Een voorbeeld is bijvoorbeeld 4 juli, Onafhankelheidsdag in de USA. Hotels zijn dan peperduur en als ver van te voren volgeboekt. Een cruise biedt dan een geweldige uitkomst!

  Carnaval
  Één van de bekendste evenementen is misschien wel het Carnaval in Rio de Janeiro. Dit spektakel wil menig passagier een keer hebben meegemaakt. Maar het is een hele klus om dit te regelen. Mee feesten tussen de dansende Brazilianen kost wat energie om te regelen. Van ticketverkoop tot de accommodatie om te verblijven. Wanneer u een cruise boekt naar Zuid-Amerika heeft u al deze rompslomp niet. U boekt u cruise, zoekt een geschikte excursie uit die naar uw wensen voldoet en de rest wordt voor u geregeld. Nadat u mee gefeest heeft tijdens het exotische Carnival brengt het schip u nog verder langs de kust van Zuid-Amerika.

  Deze haast geldt niet als u een cruise boekt naar Zuid-Amerika. U stapt dan relaxed aan boord van uw cruiseschip en laat u de toegangskaarten aan boord regelen via de excursie desk. Nadat u eerst heeft genoten van de exotische, prachtige Braziliaanse kustplaatsen, wordt aan boord alles in Carnival- stemming gebracht.

  Bij aankomst in Rio de Janeiro of Salvador da Bahia is de sfeer dan optimaal en kunt u niet wachten om de grote parades te zien. Zonder stress en geregel bent u toeschouwer van een van de bekendste Carnivals in de wereld.

  Wimbledon-Tennis-Toernooi     Formule-1-Ferrari-Grand-Prix     Rio-de-Janeiro-Carnaval-Feest

  Brazilië is zonder twijfel hét mekka van Carnival. Toch moet u de Carnivals op de Caribische eilanden niet onderschatten. Ook hier weet men wat dansen en feesten is. In de laatste week van april wordt jaarlijks het Virgin Carnival gehouden in St. Thomas. Verschillende rederijen, zoals Holland America Lines, Carnival Cruise Lines, NCL Freestyle cruising en Royal Caribbean International bezoeken St. Thomas tijdens 8-daagse Oost-Caribische cruises, dus keuze genoeg om van uw cruisevakantie een feest te maken.

  Cultuur & Muziek
  Op gebied van cultuur en muziek is er in vrijwel elke stad van alles te beleven. Een uniek concert van internationale artiesten, folkklore festivals of bijvoorbeeld de internationale Taptoe in Edinburgh. Het zijn slechts enkele voorbeelden van festiviteiten, die een bezoek aan een stad een speciaal tintje geven.

  Sport
  Formule 1-races, tennistoernooien, paardenraces, allemaal prachtige sportspektakels die over de hele wereld plaatsvinden. Het is slechts voor enkele weggelegd om ze bij te wonen.

  Hoe gaat u te werk om uw favoriete evenement bij te wonen tijdens een cruise? U kunt zelf zoeken op de site van Captain Cruise door vertrekmaand (in combinatie met het tijdstip van het evenement) en vaargebied te selecteren. Daarna zoekt u een passende cruise uit de resultaten. Captain Cruise helpt u graag verder!

  Kortom, wilt u uw vakantie combineren met een ‘once in a lifetime’ evenement, kies dan voor een cruisevakantie!

  Ontvang € 40 euro korting

  Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie. En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen. Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!

  Meld je aan