9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  “Op avontuur met een expeditiecruise”

  Wilt u graag naar afgelegen plekken, ongerepte natuur? Dan is een expeditiecruise perfect voor u geschikt! Er zijn ontzettend veel verschillende expeditiecruises. Van de Galapagos eilanden, Antarctica tot Spitsbergen en Groenland.

  Een expeditiecruise is altijd met een klein en wendbaar schip. Vaak zijn deze schepen niet zo diep, zodat ze op ondiepe plekken kunnen komen, zoals in verschillende atollen. Op deze schepen gaan niet meer dan 200 passagiers. Aan boord kunt u soms genieten van alle luxe. Er zijn ook schepen die minder luxe kennen en vooral gericht zijn op de omgeving.

  Aan boord van de expeditieschepen zijn minder faciliteiten dan op de grotere cruiseschepen. Zo zijn er geen grote theaters en uitbundige bars. U zult de meeste tijd namelijk spenderen in de buitenruimtes waar u van een 360 graden uitzicht kunt genieten!

  Bij sommige rederijen zijn de excursies inbegrepen. Vaak gaat u met een zodiac van boord zodat u een “landing” kunt maken op een stukje ongerepte natuur waar u oog in oog kunt staan met wilde dieren!

  Maak kennis met de reuzenschildpad in de Amazone, of ontmoet de Kingpinguïn op Antarctica. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden! Maar altijd belangrijk, de respect voor de flora en fauna!

  Een expeditiecruise is een onvergetelijke reis die u niet snel zult vergeten! Rederijen die expeditiecruises aanbieden; Hapag LIoyd, Ponant, Silversea, Seabourn en Celebrity Cruises!

  Offerte

  Offerte