9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  “Cultuur, natuur en veel geschiedenis met prachtige bezienswaardigheden”

  Europa’s nummer één cruisevakantiebestemming nergens ter wereld is zoveel verscheidenheid aan cultuur, landschap, geschiedenis, iconische bezienswaardigheden en keuken van de prachtige Middellandse Zee. Gemakkelijk bereikbaar met een korte cvlucht of in combinatie met een auto vakantie. De Middellandse Zee is een paradijs voor cultuurliefhebbers, fijnproevers en degenen die gewoon willen ontspannen in de zon met Barcelona, Rome en Marokko in het westen tot Athene, de Griekse eilanden, Egypte en Istanbul naar het Oosten!

  Een mediterrane cruisevakantie heeft voor elk wat wils, met een breed scala aan zonovergoten, prachtige stranden om op te laden, een enorme verscheidenheid aan overheerlijke gerechten om van te genieten terwijl je reis vordert, tassen met cultuur om van te smullen en eindeloos prikkelende winkels om door te verleiden!

  Vanwege de dichtbij gelegen landen is de Middellandse Zee populair bij beginnende cruisers, familie cruisers en doorgewinterde cruisers.

  middellandse-zee-rome-slider

  Het maken van een Middellandse Zee cruise biedt een enorme keuze aan routes van de grote havens van de westelijke Middellandse Zee tot de meer intieme locaties van de oostelijke Middellandse Zee. Typische aanloophavens zijn Rome, Barcelona en de Franse Rivièra. Er zijn al cruises vanaf 5 dagen tot aan 14 dagen! Genoeg keuze dus!

  Een Middellandse Zee cruise kan goed gecombineerd worden met een auto vakantie. Zo kunt u cruise verlengen met een paar nachten in de meest mooie steden of aan één van de witte zandstranden!

  Beste tijd voor een cruise op de Middellandse Zee

  De beste tijd voor een Middellandse Zee cruise hangt af wat u zoekt. De zomermaanden juni, juli en augustus zijn natuurlijk erg populair, met hoge temperaturen en lange dagen, wat betekent dat u het meeste uit de zon kunt halen en elke beste