9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  “De Noorse Fjorden, een prachtig stuk natuur zo dicht bij”

  Een cruise is de beste manier om de natuurlijke wonderen van de Noorse fjorden in al hun glorie te zien terwijl u er dwars doorheen vaart om omhoog te staren naar de steile kliffen, watervallen en intimiderende gletsjers met de dominante bergen daarachter. In lokale aanloophavens vind u charmante plekjes die passen bij het prachtige landschap, zoals Oslo, Bergen en Skjolden, terwijl in Flåm de Flamsbana Railway is, een perfecte reis van 2 uur die u een weg baant door één van de meest verbluffende treinreizen op aarde!

  Een cruise naar de Noorse fjorden is een fantastische manier om dit opvallende deel van de wereld te bezoeken dat beroemd is om zijn ouderwetse architectuur, verrijkende middeleeuwse musea en schitterende archipels vol natuur. Cruisevakanties in Noorwegen zijn een ideale keuze als u op zoek bent naar een cruise zonder vliegreis! Vanuit Amsterdam en Rotterdam vertrekken er schepen richting Noorwegen!

  Beste tijd voor een cruise in de Noorse fjorden

  Het Noorse cruiseseizoen loopt van mei tot september, met als piekmaanden juni tot en met augustus. Als u tijdens het hoogtepunt van de zomer reist, word u beloond met lange zomerdagen en warm weer, hoewel je ook meer drukte kunt verwachten. Als u op zoek bent naar lagere tarieven en iets rustigere periode, moet u ervoor kiezen om buiten de piekmaanden te cruisen. Als u echter buiten de zomer reist, ervaart u koeler weer, dus zorg ervoor dat u op de juiste manier inpakt!

  Als alternatief, als het zien van het noorderlicht op uw bucketlist staat, zorg er dan voor dat u in maanden november, december of januari vaart, aangezien u zo de kans heeft op het Noorderlicht.

  Wat te doen tijdens een cruise in de Noorse fjorden

  Een cruise naar Noorwegen neemt je mee op een magische reis door het sierlijke Noorse landschap van mooi geschilderde huizen, ruige rivierkloven en eindeloze interessante flora en fauna.

  Kies uit minicruises in Noorwegen tot ontspannen cruises van 13 nachten, zodat u een van de grootste creaties van moeder natuur grondig kunt verkennen, samen met de havensteden en steden, doordrenkt van Viking en Noorse geschiedenis, die samen een Noorse cruise vormen.

  Wilt u een ervaring opdoen die niet te vergeten is? Neem dan een kijkje bij de Hurtigruten Cruises. Hier zult u allerlei juweeltjes ontdekken.

  Voor een nog meer meeslepende ervaring die u van de gebaande paden afvoert, kunt u een kijkje nemen bij Hurtigruten-cruises, waar u allerlei verborgen juweeltjes zult ontdekken. Het werkende Cruiseschip bezorgt nog steeds post en vervoerd passagiers tegelijkertijd.

  Zoekopties (Klik om te verwijderen)
   Filters