9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  “Ontdek de mooie rivieren van Europa of daarbuiten”

  Naast zeecruises zijn er vele riviercruises mogelijk. Riviercruises worden niet alleen aangeboden in Europa, maar ook in Azie, Amerika en Afrika. Riviercruises worden steeds populairder, ook onder de jongere generaties.

  De riviercruise schepen zijn net zoals de zeeschepen in verschillende klasses in te delen. Er zijn schepen met 4, 5 en 6 sterren.

  Rederijen die CruiseWorld aanbied zijn;

  A-Rosa
  Amawaterways
  CroisiEurope
  Nicko Cruises
  VIVA Cruises

  Rivier in Europa

  Europa heeft prachtige plekken die vanaf de rivieren goed te bezoeken zijn. Wat dacht u van de Rijn, Moezel, Rhône, Seine, Douro of Donau? Overdag wordt er veel gevaren waardoor u kunt genieten van de prachtige omgeving. In de middag komt het schip meestal aan op de plek van bestemming en is het tijd om op verkenning te gaan.

  In de winterperiode zijn er veel rijncruises die speciale routes hebben naar mooie kerstmarkten. Natuurlijk is er ook een combinatie mogelijk met Kerst en Oud & Nieuw.

  De Rijn is één van de bekendste rivieren van Europa. Vanauit Duitsland of Nederland ontdekt u prachtige steden die aan de Rijn liggen.

  Niet niet zo heel bekend is de Douro. Deze rivier ligt in Portugal. Hier is het uitzicht ook prachtig. Hier ziet u vele wijngaarden, maar niet alleen zien, u kunt zelf een wijngaard bezoeken!