9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  A-ROSA SENA

  Bouwjaar 2022

  Capaciteit 280

  De A-ROSA SENA, die volledig uniek is op de rivieren van Europa, zal beschikken over een innovatieve elektrische en hybride dieselmotor en is ontworpen om over te schakelen op batterijvoeding wanneer ze de haven binnenkomt en verlaat. Dit betekent dat onze aankomst en vertrek bijna geruisloos zijn, zodat we kunnen helpen de plaatsen waar we van houden schoner en groener te houden.

  Niet alleen het grootste schip in onze vloot, A-ROSA SENA zal het eerste schip op de Noordelijke Rijn zijn met vier dekken met ruime openbare ruimtes en hutten plus een prachtig zonnedek in de buitenlucht. Dit extra niveau van binnenruimte geeft ons meer ruimte dan ooit om ons te wijden aan de dingen die een A-ROSA riviercruise zo uniek maken.

  Naast de grootste spa in onze vloot, zal ze ook beschikken over een groot aantal ruime hutten die zijn ontworpen voor gezinnen en groepen van meerdere generaties, plus extra opvallende kenmerken, zoals twee zwembaden.
  Iedereen is welkom

  A-ROSA SENA wordt op maat gemaakt voor gezinnen en groepen van meerdere generaties. Dat betekent zaken als een speciale kinderclub, gezinsvriendelijke eetgelegenheden, een kinderzwembad, een keuze aan excursies die zijn ontworpen met kinderen in het achterhoofd en fantastische familiehutten voor maximaal vijf personen. En vergeet niet dat kinderen onder de 15 jaar helemaal gratis cruisen!

  Een voorproefje van je bestemming

  A-ROSA SENA biedt onze grootste keuze aan eetgelegenheden tot nu toe – evenals een uitgesproken smaak van de plaatsen die u gaat bezoeken. Geïnspireerd door de markthallen van Europa, zal A-ROSA MARKET dé plek zijn voor een informeel buffetdiner met een focus op regionale specialiteiten, lokale producten en biologische voeding. Het zal ook beschikken over een café, een bakkerij en een familieruimte. Als je liever geen vinger uitsteekt, kies dan voor bediening in THE PAVILION, of ga voor al fresco eten naar RIVERSIDE waar je kunt genieten van dingen als vispannen, mosselen en wokgerechten, live voor je neus gekookt.

  SENA GRILL is de thuisbasis van eersteklas stukken biefstuk en zeevruchten, plus opties voor vangst of de dag en sushi-kom. Er zal een kleine aanvulling zijn om hier te eten.

  Wat drankjes betreft, kies je uit onze ontspannen en stijlvolle SENA BAR of drink je een drankje tegen de steeds veranderende vergezichten van CAPTAIN’S VIEW. THE WINERY is de intieme thuisbasis van wijnproeverijen en de perfecte plek om te proosten op een speciale gelegenheid, en de opvallende UP & DOWN BAR op het zonnedek is prachtig ontworpen om in het dek te verdwijnen als we onder een lage brug door varen.

  En ontspan…

  Onze kenmerkende SPA-ROSA wordt groter en beter dan ooit. Verwacht een Finse sauna, jacuzzi, twee behandelkamers en zelfs een ijsgrot met ijsfontein. Een uitgebreide fitnessruimte biedt premium machines met slimme technologie, plus ruimte voor groepssessies, waaronder yoga. Tank bij aan de zelfbedieningsbar of ga lekker liggen in de ontspanningsruimte met comfortabele ligstoelen en een open haard.

  Buffet
  Outdoor Lounge
  The Chef’s Art Steakhouse
  Wine bar

  Dansvloer
  Main Lounge

  Sportschool
  Kinderactiviteiten
  Kinderclub(s)

  Jacuzzi
  Massage

  Zwembad
  Sauna

  Lift
  Receptie
  Winkel(s)