9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Carnival Pride

  Bouwjaar 2002

  Tonnage 88,500

  Lengte 293 m

  Bemanning 930

  Capaciteit 2,124

  Carnival Pride is een lust voor het oog, je smaakpapillen … en natuurlijk je leuke toppen. Nodig ze allemaal uit om te komen genieten van de vakantie die dit schip met trots aanbiedt.

  Carnival Pride nodigt u uit om verfijnd te dineren, van de zen-achtige eenvoud van Bonsai Sushi tot de art deco-oceaanstomerinspiratie van het Normandie Restaurant, om nog maar te zwijgen van de allure uit de Renaissance van David’s Steakhouse. En natuurlijk zit er onder al die stijl een echte, verrukkelijke substantie. Maar voor iets meer casual, maak je das los … of gooi het misschien gewoon weg en pak een hoofdgerecht (en friet) van onze hoofdman Guy Fieri, bij Guy’s Burger Joint. De Mexicaanse hitte is optioneel bij BlueIguana Cantina, maar maak je volgende stop Cherry on Top – onze snoepwinkel en nog veel meer – waar alles zoet is.

  Je zult merken dat je bewegingsruimte hebt in de Beauties Dance Club, en het moeilijk heeft om stil te zitten bij Playlist Productions. Rondom dit cruiseschip ontdekt u nog meer manieren om koel te blijven, zoals een zwembad voor volwassenen bij Serenity, een mid-poolzwembad met alleen plezier en een intrekbaar dak, plus Carnival Pride’s spetterende waterpark aan boord, Carnival WaterWorks.

  Naast het zwembad is het grote carnaval Seaside Theatre met groot scherm, terwijl Seuss at Sea een goede tijd is voor kinderen die van een goed rijm houden. (Dat doen we!) Camp Ocean, Circle “C” en Club O2 bewijzen dat we hotspots hebben voor coole kinderen van alle leeftijden … terwijl bij Hasbro, The Game Show, kinderen en volwassenen hun krachten bundelen in een levensecht spel showdown! En over showdowns gesproken, elke cruise bevat een reeks van hen tijdens Lip Sync Battle: Carnival, de felle liveshow die je vriendelijk verzoekt om je beste moves mee te brengen en ons te laten zien wat je hebt, op het podium.