9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Carnival Pride

Bouwjaar 2002

Tonnage 88,500

Lengte 293 m

Bemanning 930

Capaciteit 2,124

Carnival Pride is een lust voor het oog, je smaakpapillen … en natuurlijk je leuke toppen. Nodig ze allemaal uit om te komen genieten van de vakantie die dit schip met trots aanbiedt.

Carnival Pride nodigt u uit om verfijnd te dineren, van de zen-achtige eenvoud van Bonsai Sushi tot de art deco-oceaanstomerinspiratie van het Normandie Restaurant, om nog maar te zwijgen van de allure uit de Renaissance van David’s Steakhouse. En natuurlijk zit er onder al die stijl een echte, verrukkelijke substantie. Maar voor iets meer casual, maak je das los … of gooi het misschien gewoon weg en pak een hoofdgerecht (en friet) van onze hoofdman Guy Fieri, bij Guy’s Burger Joint. De Mexicaanse hitte is optioneel bij BlueIguana Cantina, maar maak je volgende stop Cherry on Top – onze snoepwinkel en nog veel meer – waar alles zoet is.

Je zult merken dat je bewegingsruimte hebt in de Beauties Dance Club, en het moeilijk heeft om stil te zitten bij Playlist Productions. Rondom dit cruiseschip ontdekt u nog meer manieren om koel te blijven, zoals een zwembad voor volwassenen bij Serenity, een mid-poolzwembad met alleen plezier en een intrekbaar dak, plus Carnival Pride’s spetterende waterpark aan boord, Carnival WaterWorks.

Naast het zwembad is het grote carnaval Seaside Theatre met groot scherm, terwijl Seuss at Sea een goede tijd is voor kinderen die van een goed rijm houden. (Dat doen we!) Camp Ocean, Circle “C” en Club O2 bewijzen dat we hotspots hebben voor coole kinderen van alle leeftijden … terwijl bij Hasbro, The Game Show, kinderen en volwassenen hun krachten bundelen in een levensecht spel showdown! En over showdowns gesproken, elke cruise bevat een reeks van hen tijdens Lip Sync Battle: Carnival, de felle liveshow die je vriendelijk verzoekt om je beste moves mee te brengen en ons te laten zien wat je hebt, op het podium.

Bar / lounge
Cabaret & Toneel producties
Camp Ocean
Cherry on Top
Kidsclub
Club O2
Dansclub
Dansvloer
Gaming Club Casino
Main Show Lounge
Foto Galerij
Theater
Via Veneto Upper Promenade

Cantilevered whirlpools
Massage
Sauna
Spa
Stoombad
Bubbelbad(en)

Alchemy Bar
Bar
Bayou Café & Steakhouse
BlueIguana Tequila Bar
Bonsai Sushi Express
Buffet
Cafe
Carnival WaterWorks
Deli
Dining Room
Guy’s Burger Joint
Ice Cream Bar
Lido Café
Lido Restaurant
Piano Bar
Pizzeria
RedFrog Pub
RedFrog Rum Bar
Salad Bar
The Restaurant

Fitnesscentrum
Sportschool
Hardloopparcours
Sportdek
Wellnesscentrum / spa

Internet Cafe

Apollo Forward Pool
Camp Carnival
Ruimte om te kaarten
Kinderspeelruimte
In Line Skating
Liberty Dining Room
Hoofdzwembad
Ruimte om te kaarten
Buitenveld voor basketbal
Tor’s Observation Library

Atrium
BlueIguana Cantina
Bonsai Sushi
Conference Room
Guest Service
Lobby Lounge
Fotogalerij
Winkelcentrum
Excursiedesk
Winkels
Trouwkapel

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters