9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Carnival Sunrise

  Bouwjaar 1999

  Tonnage 101,509

  Lengte 272 m

  Bemanning 1,108

  Capaciteit 2,984

  Een geweldige zonsopgang vangen is niet alleen voor vroege vogels. Carnival Sunrise heeft genoeg warm plezier voor iedereen om zich in te koesteren. En als we “iedereen” zeggen … nou, hier is een schip dat zoveel vakantieplezier heeft om met de wereld te delen dat het drie thuishaven heeft: Norfolk, Ft . Lauderdale en NYC, elk met afvaarten met hun eigen unieke bestemmingen.

  Dus iedereen – hier is een beetje van wat je kunt verwachten van Carnival Sunrise. Als je klaar bent voor een aantal geweldige dingen om te doen, laten we beginnen met de muzikale show-showstijlen van Playlist Productions ™. Ook jij kan op het podium zijn met Hasbro, The Game Show. Kinderen kunnen zich vermaken met anderen van hun leeftijd in een van de drie jeugdruimtes, terwijl volwassenen Piano Bar 88 een melodieuze plek vinden om ’s avonds een drankje te drinken. En wie houdt er niet van een goede waterglijbaan? Carnival WaterWorks ™ is de aangewezen splashzone van het schip.

  RedFrog Pub ™ zou Carnival Sunrise’s ‘center of good cheer’ en geweldige bieren kunnen worden genoemd! Voor heerlijke hapjes geserveerd met dezelfde ongedwongen, kan-doen-leuke houding, kijk naar Guy’s Pig & Anchor Bar-B-Que Smokehouse. Of voor iets meer verfijnd, swing door Bonsai Sushi. Om dingen een beetje leuker maken zijn de Italiaanse klassiekers van Cucina del Capitano®, en nog een tandje hoger vind je Fahrenheit 555 Steakhouse ™.

  We denken dat je nu ziet dat je, van zonsopgang tot zonsondergang en tot diep in de nacht, een dag aan boord van Carnival Sunrise zult vinden vol geweldige manieren om plezier te hebben. (En vergeet de geweldige bestemmingen niet om te zien!) Het beste van alles, aan het eind van de dag … onthoud dat uw vakantie op Carnival Sunrise morgen weer een geweldige vakantie heeft.

  </