9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Carnival Sunrise

Bouwjaar 1999

Tonnage 101,509

Lengte 272 m

Bemanning 1,108

Capaciteit 2,984

Een geweldige zonsopgang vangen is niet alleen voor vroege vogels. Carnival Sunrise heeft genoeg warm plezier voor iedereen om zich in te koesteren. En als we “iedereen” zeggen … nou, hier is een schip dat zoveel vakantieplezier heeft om met de wereld te delen dat het drie thuishaven heeft: Norfolk, Ft . Lauderdale en NYC, elk met afvaarten met hun eigen unieke bestemmingen.

Dus iedereen – hier is een beetje van wat je kunt verwachten van Carnival Sunrise. Als je klaar bent voor een aantal geweldige dingen om te doen, laten we beginnen met de muzikale show-showstijlen van Playlist Productions ™. Ook jij kan op het podium zijn met Hasbro, The Game Show. Kinderen kunnen zich vermaken met anderen van hun leeftijd in een van de drie jeugdruimtes, terwijl volwassenen Piano Bar 88 een melodieuze plek vinden om ’s avonds een drankje te drinken. En wie houdt er niet van een goede waterglijbaan? Carnival WaterWorks ™ is de aangewezen splashzone van het schip.

RedFrog Pub ™ zou Carnival Sunrise’s ‘center of good cheer’ en geweldige bieren kunnen worden genoemd! Voor heerlijke hapjes geserveerd met dezelfde ongedwongen, kan-doen-leuke houding, kijk naar Guy’s Pig & Anchor Bar-B-Que Smokehouse. Of voor iets meer verfijnd, swing door Bonsai Sushi. Om dingen een beetje leuker maken zijn de Italiaanse klassiekers van Cucina del Capitano®, en nog een tandje hoger vind je Fahrenheit 555 Steakhouse ™.

We denken dat je nu ziet dat je, van zonsopgang tot zonsondergang en tot diep in de nacht, een dag aan boord van Carnival Sunrise zult vinden vol geweldige manieren om plezier te hebben. (En vergeet de geweldige bestemmingen niet om te zien!) Het beste van alles, aan het eind van de dag … onthoud dat uw vakantie op Carnival Sunrise morgen weer een geweldige vakantie heeft.

Alchemy Bar
Atrium Bar
Atrium Lounge and Bar
BBQ
BlueIguana Tequila Bar
Burger & Hot Dog Grill
Carnival WaterWorks
Chef’s Table
Cucina del Capitano
Fahrenheit 555 Steakhouse
Guy’s Burger Joint
Java Cafe
La Cucina Italian Restaurant
Lobby Bar
Piano Bar
Pizzeria
Pizzeria del Capitano
Radiance Restaurant
RedFrog Pub
RedFrog Rum Bar
Seafood Shack
Sports Bar
Sports Square
Sunshine Bar
The Casino Bar
The Retreat Lounge

Camp Ocean
Cherry on Top
Crafters Studio
Main Show Lounge
Mini Golf
Seaside Theater
Warehouse Arcade

Mini golf, 9 holes
Zwembad (achterdek)
Camp Carnival
Circle C Kids Club
Games Room
Lido Marketplace
Hoofdzwembad
Pixels Gallery
Swimming Platform
Glijbaan

Cloud 9 Spa
Ropes Course
SportSquare

Sportschool
Hardloopparcours
Sauna
Sportveld

BlueIguana Cantina
Bonsai Sushi
Guest Service
Limelight Lounge
Excursiedesk
Winkels

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters