9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Carnival Venezia

  Bouwjaar 2022

  Tonnage 135,500

  Lengte 1,061 m

  Bemanning 1,424

  Capaciteit 4,072

  Het is een lange weg van Venetië naar NYC, maar Carnival Venezia denkt dat de twee buren kunnen zijn. Dit schip vaart vanaf de thuishaven van de Big Apple het hele jaar door, vanaf het voorjaar van 2023!

  En wat kan NYC in dit schip vinden? Nou, er zit meer dan een beetje Italië in deze – daarom noemen we dit nieuwe type cruisen Fun Italian Style. Het begint met smaak en flair aan boord op plekken als Piazza San Marco (het grote, elegante atrium), het driegangenrestaurant Marco Polo, compleet met Italiaanse sculpturen en authentieke gerechten die elke avond te zien zijn, Teatro Rosso en zijn marmeren zuilen, rode fluwelen stoelen en leuke Playlist Productions op het podium. Terazza-passagiershutten zijn een geheel nieuwe manier om in stijl en comfort te verblijven, allemaal op een geweldige locatie dicht bij exclusieve voorzieningen. Bovendien zullen we in de toekomst meer spannende dingen aankondigen!

  Er is ook veel van het klassieke Carnival plezier dat terugkerende cruisers kennen en waarderen. Heerlijk cruisefood komt van plekken als Bonsai Sushi, Fahrenheit 555 Steakhouse, Lido Marketplace en Bonsai Teppanyaki. Plaatsen om samen te komen en het leven, vakantie of wat dan ook te vieren bij Piano Bar 88, Serenity Bar en Heroes Tribute Bar. Of vier ontspanning in Cloud 9 SPa en Serenity Adult Only Retreat. Voor de kinderen zijn er ruimtes die speciaal voor hun leeftijd zijn gemaakt, zoals Camp Ocean, Circle C en Club O2. En maak je buiten op voor een spetterend WaterWorks, SportSquare met ee